Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauną sudrebins „Tabami goes U2“

Šeštadienį kauniečių laukia neeilinis siurprizas – „Tabami“ kolektyvo programa „Tabami goes U2“. Renginio metu skambės geriausios „U2“ dainos, kurias atliks grupės „Flamingo“ vokalistas Žilvinas Sebeika bei „Tabami Live Band“.
Šį šeštadienį visų „Tabami“ ir U2 gerbėjų laukia geriausios  airių grupės dainos.
Šį šeštadienį visų „Tabami“ ir U2 gerbėjų laukia geriausios airių grupės dainos. / Organizatorių nuotr.

Iki šiol „Tabami goes U2“ projektas buvo rodytas tik Vilniuje ir Klaipėdoje. Organizatoriai kauniečiams žada beveik 2 valandas truksiantį šou su „Flamingo“ vokalistu Ž.Sebeika priešakyje, kuris virs U2 vokalistu Bono. „Norime geros muzikos užtaisą padovanoti ir kauniečiams bei miesto svečiams“, – teigė ne klubo „Pasaka“ direktorė Ramunė Šyvokienė.

„Tabami“ idėjinis vadas Viktoras Diawara sakė, jog apie U2 galvojo jau po pirmojo – „Tabami goes Madonna“ projekto, bet nebuvo jokių minčių, kas galėtų sudainuoti geriausios pasaulyje roko grupės dainas. Tačiau išgirdęs grupės „Flamingo“ dainas, jis iš karto suprato, kad tai būtent tas balsas, kurio ir reikėjo šio projekto įgyvendinimui.

Norime geros muzikos užtaisą padovanoti ir kauniečiams bei miesto svečiams. Sakė R.Šyvokienė.

Greičiausiai ne atsitiktinai ypatingam pasirodymui buvo pasirinkta išskirtinė laikinosios sostinės erdvė. „Naujadarą „ne-klubas“ sugalvojome, supratę jog mūsų idėjos, mintys ir norai, susiję su „Pasaka“ netelpa nei į naktinio klubo, nei į restorano, nei į pub‘o ar kitas egzistuojančias laisvalaikio praleidimo vietų kategorijas. Vis dėlto pagal esančius „žanrus“ esame arčiausiai klubo kategorijos, taigi todėl prie „klubas“ pridėjome „ne“, – pasakojo R.Šyvokienė.

Įėjimas į „Pasaką“ – tik su kortelėmis. „Esame vienintelis „klubas“ Lietuvoje, naudojantis kortelių sistemą. Neturintys jų lankytojai į „Pasaką“ nepateks“, dar kartą kauniečiams priminė R.Šyvokienė.

„Tabami“ kolektyvo koncertas ne klube „Pasaka“ prasideda šį šeštadienį, 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius