Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienį „Vasaros terasoje“ – perkusijos šėlsmas

Nuslūgus futbolo karštinei, Vilniaus mokytojų namų kiemelyje įsitaisiusi „Vasaros terasa“ skelbia apie artėjančią dar vieną audrą. Šįkart – perkusijos. Ketvirtadienį, liepos 15-ąją, čia susitiks jungtinis vasaros projektas „Summer Jam Drummers“.
Vasaros projektas „Summer Jam Drummers“
Vasaros projektas „Summer Jam Drummers“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Perkusija

Kiemelyje susitiks penki skirtingiems kolektyvams atstovaujantys perkusininkai, savo ritmais sukursiantys tikrą džiunglių karštinės įspūdį. Skambės ir šokti kvies tradiciniai Vakarų Afrikos ritmai ir jų aranžuotės, vyks ir ugnies žonglierių pasirodymas. Dun-dun, djembe, shekere, maracas, congas – tokie egzotinių pavadinimų instrumentai ir jų valdovai nepaliks ramybėje nė vienos poros kojų.

Po jungtinio mušamųjų meistrų pasirodymo pasėdėti, pakalbėti ir padraugauti kvies „Mondayjazz“ komanda. Jautrūs karščiui paprastai vėsiuose rūsiuose grojantys didžėjai šįkart savo vakarą pavadino „+90° Edition“. Iš atostogų grįžusiam Justui Freshui paplūdimio nuotaiką kurti padės miesto vaikas Tadas Quazar.

Abu ketvirtadienio renginiai nemokami kaip ir visi „Vasaros terasos“ organizuojami įvykiai. „Summer Jam Drummers“ savo būgnus „įjungs“ 20 val., „Mondayjazz“ plokšteles trauks apie pusę dešimtos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius