-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kostas Smoriginas pradės „Jaukių bardų vakarų“ koncertų ciklą Utenoje

2017 metų kovo 4 dieną 18 val. turėtų pasižymėti visi dainuojamosios poezijos mėgėjai, nes ši data taps diena, kuomet į Uteną sugrįžta dainuojamoji poezija. Po geros penkerių metų pertraukos geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ žada pakviesti į kas mėnesį vyksiančius muzikinius susitikimus su žinomiausiais bardais Lietuvoje.
Kostas Smoriginas
Kostas Smoriginas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Naujojoje viešosios įstaigos Utenos verslo informacijos centro kūrybinių industrijų centro salėje „Taurapilis“ „Jaukių bardų vakarų“ koncertų ciklą pradės dainuojamosios poezijos klasikas, aktorius Kostas Smoriginas, kviesiantis pasiklausyti gražiausių savo autorinių dainų.

Jau daugiau nei tris dešimtmečius Kostas Smoriginas yra vienas populiariausių kino ir teatro aktorių, taip pat režisierius, kuriantis didelio pasisekimo sulaukiančius spektaklius. Tai unikalus menininkas, Dalios Tamulevičiūtės kurso „dešimtuko“ narys, sukūręs ne vieną vaidmenį įvairiuose filmuose, spektakliuose, muzikiniuose projektuose. Nuolat užsiėmusio menininko koncertas – visada laukiama dovana jo gerbėjams. Juk tai pasiilgtos ir mylimos dainos, atliekamos ekspresyviai ir tuo ypatingu, giliu prikimusiu balsu…

Pasitikime pavasarį ir praturtinkime kasdienybę muzikos garsais, prasmingais tekstais ir tiesiog žmogišku būvimu kartu, juk „mes dar galim būti viens kitam geri“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius