Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos miestuose siautė šokio diena (nuotraukos, video)

Balandžio 29-ąją, ketvirtadienį daugelyje Lietuvos miestų projektas „Tu gali šokti“ paskalbė šokio diena. Į miestų aikštes plūdo šokio entuziastai, pristatę savo pasirodymus bei tie, kurie troško išmokti naujų šokio judesių.
Renginio akimirka Rotušės aikštėje
Renginio akimirka Rotušės aikštėje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./`okiai Vilniaus Rotuaės aikatėje
Šokiai Vilniaus Rotušės aikštėje

„Tu gali šokti“ speciali diena prasidėjo 18 valandą. Į miestų aikštes plūdo įvairūs meno, šokio kolektyvai. Vilniuje, Rotušės aikštėje rinkosi lindyhopo, liaudies, hiphopo, indiškų, Lotynų Amerikos, linijinių šokių šokėjai – iš viso net 23 kolektyvų atstovai. Jų pasirodymą stebėjo gausus susirinkusiųjų būrys, kuris renginio vedėjo buvo vis skatinamas prasisklaidyti, kad šokėjus galėtų išvysti daugiau žmonių. 

Žiūrovų būryje šokius stebėjo ir motoroleriais į renginį atvykę prieštaringai vertinamas parlamentaras Linas Karalius-Ezopas su mylimaja Gintare Gurevičiūte.  

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./`okiai Vilniaus Rotuaės aikatėje
L.Karalius ir G.Gurevičiūtė

Atlikę savo programas, apie 19 valandą kolektyvų nariai bei visi, norintys išmokti šokti dalyvavo šokių pamokoje. 14 projekto „Tu gali šokti“ finalistų visus susirinkusius mokė sambos judesių.

„Šokis – ne tik sportas, bet ir puikus laisvalaikio leidimo, bendravimo būdas“, – teigė projekto režisierė Violeta Karaliūnaitė.

Kaune šokantieji rinkosi Rotušės aikštėse, Klaipėdoje – Atgimimo aikštėje, Šiauliuose – Višinskio aikštėje, Panevėžyje – Laisvės aikštėje, Marijampolėje – centrinėje miesto aikštėje.

 

VIDEO: „Tu gali šokti renginys Vilniaus Rotušės aikštėje
VIDEO: „Tu gali šokti renginys Vilniaus Rotušės aikštėje. II dalis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius