-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liūdni slibinai“ ir „trupė liūdi“ ieško teisybės (video)

Šiemet debiutinį albumą, pavadinimu „Albumas, Raginantis Tautą“ išleidusi aktorių grupė „Liūdni slibinai“ jaučia artėjančią gimtadienio gastrolių, pristatančių albumą Tautai, pabaigą. Trečią mėnesį keliaudami po Lietuvos miestus ir miestelius, „Liūdni slibinai“ jau spėjo aplankyti visų grupės narių gimtuosius miestus – Panevėžį, Kauną, Pasvalį, Vilnių, Šiaulius, bei atiduoti duoklę Druskininkams ir Klaipėdai. Paskutinis turo koncertas numatomas lapkričio 27 dieną Gargždų Kultūros centre.
„Liūdni slibinai“
„Liūdni slibinai“ / Rasos Jonaitienės nuotr.

Šį sezoną „Liūdni slibinai“ ne tik intensyviai repetuoja naujas ir Tautą jau ėmusias raginti dainas, bet spėjo paruoši net dvi premjeras su aktorių komanda “trupė liūdi”. Lapkričio 19-20 dienomis Menų spaustuvės kišeninėje salėje bus pristatytas „Liūdnų slibinų“ grupės mažylio Dominyko „mini mono miuziklas“.

„Atrandu savyje poetinių, lyrinių klodų... Mano miuziklas – tai autobiografinis miuziklas apie mane, mano vaikystę, mano gyvenimą ir mano pasaulio suvokimą tada ir dabar“, – teigia Dominykas.

Įžanga į šį miuziklą tampa keturi, Vaido Kublinsko režisuoti mono spektakliai. Pasidabinę Menų spaustuvės programos „Atvira erdvė“ vėliava, „trupės liūdi“ nariai ieško atsakymo į klausimą, kuo skiriasi homo sapiens nuo mono sapiens.

Lapkričio 26 dieną Menų spaustuvės juodojoje salėje bus pristatytas nuo diplominių darbų brandintas muzikinis poetinis trileris „Kokia čia teisybė?“ pagal poetų H.Radausko ir J.Marcinkevičiaus eiles. Poetų tekstai penketui „trupės liūdi“ aktorių spektaklyje tampa žemėlapiais, vedančiais klaidžiu jaunatviško noro rasti teisybę labirintu. Apsiginklavę ne vien poezija, bet ir ryžtu, energija bei gitara ir klepu, „trupė liūdi“ narsiai žygiuoja iš scenos į žiūrovo širdį ne per skrandį, o – liūdną – bet juoką.

„Liūdnų slibinų“ Pavasarinės dainos video:
 

VIDEO: Liūdni Slibinai TV #5: Pavasarinė daina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius