Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moby ir 60 tūkstančių šokinėjančių žmonių

Visą penktadienį lepinami kaitrios Lenkijos saulės, nugulę Gdynės ir šalia esančio Sopoto paplūdimius, festivalio „Heineken Open‘er“ lankytojai už gerą orą dėkojo dangui, o už dėmesio vertus koncertus – organizatoriams. O pamatyti tikrai buvo ką.
Moby pasirodymas
Moby pasirodymas / G.Simučio nuotr.

Popiet atsivėrus pagrindinės festivalio teritorijos vartams, žmonės plūsti į vidų neskubėjo – mieliau rinkosi popiečio miegą, snūduriavo pavėsyje ar vyko į ekskursijas.

Maždaug 60 tūkst. žmonių minia subruzdo į vakarą – prie pagrindinės scenos žmonės ėmė rinktis pasirodžius amerikiečių indie roko grupei „Gossip“. Lengvai išsijudinę su šiuo trio, festivalininkai daugiau judėti ėmė į sceną užlipus britų rokerių ketveriukei „The Kooks“. Jiems vos baigus pasirodymą dešimttūkstantinė minia patraukė link mažesnės – „Tent“ scenos, kur pasirodė neeilinio balso savininkė iš Velso – Duffy. 25-erių dainininkė žavėjo susirinkusiuosius energija, tačiau prasibrauti bent kiek arčiau scenos buvo praktiškai neįmanoma, o dalis žiūrovų atlikėjos nė neįstengė pamatyti per siaučiančią žmonių minią.

Tačiau laukiamiausiu penktadienio vakaro pasirodymu tapo amerikiečių didžėjaus ir atlikėjo 43-ejų Richardo Melville’o Hallo, geriau žinomo sceniniu vardu Moby, šou.

Moby susirinkusiems pateikė platų savo kūrinių – nuo labai senų iki naujausių – asorti. Jis, kartu su pritariančiomis vokalistėmis skatino minią šokti nesustojant, o ši jiems pakluso. Tiesa, klausytojai užsivedė ne iš karto ir ne per visus kūrinius – klausydamiesi lyriškų dainų, jie mieliau ramiai lingavo į taktą. Moby po kiekvieno kūrinio nepaliovė dėkoti publikai lenkų ir anglų kalbomis, o du kartus net prisipažino mylįs Lenkiją. Sakė, kad kalba nuoširdžiai. Kad ir kaip bebūtų, nuo scenos amerikietį festivalininkai paleido nenoriai.

Dalis po Moby pasirodymo patraukė ilsėtis į palapinių miestelį, ištvermingesni – į kitus koncertus ir didžėjų pasirodymus. Gyvenimas festivalio teritorijoje nenutrūko iki pat paryčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius