-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nacionalinės ekspedicijos ir knygos „Nemunu per Lietuvą“ sutiktuvės Vilniuje

Leidybos namai „Terra Publica“ ir LRT pristato bendrą leidybinį projektą – knygą „Nacionalinė ekspedicija „Nemunu per Lietuvą“.
Nemunu per Lietuvą
Nemunu per Lietuvą / Andriaus Lygnugario nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Knygos sutiktuvės bei pokalbis su žinomais ekspedicijos Nemunu dalyviais vyks Vilniaus rotušėje balandžio 25 d. 18 val.

Knyga parengta pagal didelio žiūrovų susidomėjimo sulaukusį LRT televizijos projektą „Nacionalinė ekspedicija „Nemunu per Lietuvą“. Knygos puslapiuose sugulė žiūrovams nematyta ir už kadro likusi medžiaga: žygeivių pasakojimai, netikėti faktai, atradimai, linksmi nutikimai, kelionių žemėlapiai, dainos, patiekalų receptai ir šmaikščios ekspedicijos dalyvių nuotraukos plaukiant Nemunu per Lietuvą. Abiejų ekspedicijų gerbėjai atras ir visas ekspedicijų metu aplankytas vietas, tad pakeliauti galės net ir prisėdę ant minkštos sofutės savo namuose.

Knygos sudarytojas – 2015 m. ir 2016 m. ekspedicijų dalyvis, nominuotas rašytojas, gamtininkas Selemonas Paltanavičius. Nuostabus pasakotojas, kurio plunksnai atsiveria ne tik Nemunas, upės istorija, jos kelias ir sutikti žmonės, bet ir 2015 m. bei 2016 m. nacionalinės ekspedicijos dalyviai.

Renginio metu žiūrovų laukia susitikimas su gausia nacionalinės ekspedicijos komanda: knygos autoriumi Selemonu Paltanavičiumi, prodiuseriu Edmundu Jakilaičiu, istoriku prof. Alfredu Bumblausku, lenktynininku Benediktu Vanagu, muzikologe Zita Kelmickaite. Tai bene vienintelė proga visus kelionių kompanionus sutikti viename renginyje. Knygos pristatymą papuoš VU KnF merginų choro „Veni Gaudere“ muzikinė programa, renginį moderuos Alvyda Bajarūnaitė.

Renginys nemokamas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius