Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Kai ruošdamasi jums pranešti apie savaitgalio renginius užmečiau akį į Vilniaus klubinėtojų kalendorių – geras penkiolika minučių klapsėjau blakstienomis. Kaip išsirinkti? Nežinia, ar čia artėjančios Užgavėnės, ar meilės diena, ar ilgasis savaitgalis kaltas...Faktas, kad palikti sostinę tokiame įkarštyje būtų nuodėmė. Kadangi išsirinkti taip ir nesugebėjau, siūlau eiti ten, kur mielai būsiu ir pati. Bučkiai!
Didžėjaus plokštelė
Didžėjaus plokštelė / Socialelevation.com nuotr.
Organizatorių nuotr./Grupė „Happyendless“ Klaipėdoje pristatys savo debiutinį albumą.
„Happyendless“

Gyvai

Nedaugžodžiaudama pasakysiu: labai džiaugiuosi, kad mano mylimi „Happyendless“ pagaliau susiruošė koncertui gyvos muzikos klube „Tamsta“. Nėra nieko puikesnio kaip gera grupė ir geras klubas. Taigi, jei norite savo ausimis išgirsti kaip vyrai skamba dėkingose „Tamstos“ erdvėse, šįvakar žengte marš į Subačiaus gatvę. „Happyendless“ vaikinai apie vakaro programą garsiai nekalba. Suprask, galima tikėtis staigmenų. Tačiau jei jau vyrai užsidegę koncertuoja, o taip pat ir baiginėja naujo albumo įrašus, galit būti tikri, kad tos staigmenos bus TIK pačios geriausios. Susimojam ten.

Kada – 21 val. Kiek – 20 Lt.

Organizatorių nuotr./Leon Somov ir Jazzu
Leon Somov ir Jazzu

Reti svečiai

Taip pat šįvakar, taip pat gyvai. Mhm, kalbu apie publikos per dažnais pasirodymais nelepinančių Leono Somovo su saldžiabalse Jazzu pasirodymą klube „Tarantino“. Po „Silence“ šeimos sparneliu besiglaudžiantis duetas nenuvilia niekad – ekspresyvūs Justės triukai balsu ir ramiomis IDM bangomis užliejantis Leonas.  Puiki įžanga į meilės dieną. Nepraleiskit.

Kada – 22 val. Kiek – 20 Lt.

Geriausieji

Jei norit sužinoti, kas Lietuvoje yra geriausi didžėjai – ateikit šiąnakt į „Gravity“. Čia įvyks vakarėlis „Djscene Geriausi 2010“. Į klubinės kultūros portalo „Djscene.lt“ atstovų klausimą „Kas yra geriausi?“ atsakė per 120 žmonių. Tai – patys didžėjai, gyvos elektronikos kūrėjai, radijo laidų vedėjai, vakarėlių organizatoriai. Kiekvienas jų atsiuntė po savo „Top–5“.

Visus rezultatus susumavus pavyko sudaryti pirmąjį „Djscene Geriausi“ reitingą, kuriame savo vardus ras 40 didžėjų. Kadangi apklausa vyko dar sausį, o rezultatai skelbiami beveik po mėnesio, užteko laiko susitarti, kad net devyni iš dešimties pirmąsias pozicijas reitinge užimančių didžėjų rastų laiko ir atvyktų į „Gravity“ pagroti šventinių setų. Kas jie, žino tik vakarėlio organizatoriai – net patiems klube pasirodysiantiems atlikėjams jų kolegų vardai yra paslaptis. Tai kaip gi nenueiti?

Kada – 22 val. Kiek – 10–20 Lt. 

Muzikiniai blynai

Kai kas Užgavėnes švęs jau šeštadienį. Tas kai kas yra „SupaDevynios“ kompanija. Skanauti muzikinių blynų rytojaus vakarą jie kviečia į „Ūkio banko teatro areną“. Triukšmingiausio lietuviško karnavalo dvasios įpūs būrys garsių atlikėjų, persikūnijusių į magiškus personažus. O renginio lankytojus į improvizuotus Užgavėnių pasirodymus įtrauks dvi menininkų komandos. Jos tamsoje šviečiančiais dažais pavasario simbolius tapys ant atlikėjų ir žiūrovų kūnų. Vakarėlyje tikrai sutiksit „InCulto“ vyrus, ekscentriškąją „Metal on Metal“ trijulę, Šarūną Kirdeikį su šokių studija „Show makers“, „The Sneekers“ ir dar krūvą kitų. Skanaus!

Kada – 20 val. Kiek – 15 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius