-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktinis kodas: atgal į 1994-uosius

Labas. Turbūt simboliška – tyliai atsliūkina pirmosios rudens dienos, o aš keičiu savo „kailį“. Nuo šiol, kiekvieną savaitgalį stipriau kaukšėsiu diskotekų salių ir naktinių klubų koridoriais, o paskui, žinoma, smagiausius reikaliukus rekomenduosiu jums. Gyvensim naktinio Vilniaus ritmu? Jei taip, tai čiuožiam į pirmą mūsų naktinę trasą!
Saga 1995-aisiais.
Saga 1995-aisiais. / Organizatorių nuotr.

Reivo gimtadienis

1994-aisiais man buvo lygiai 8-eri ir savaitgaliais dažniausiai šukuodavau lėles arba kieme su berniukais žaisdavau gaudynes. Apie to meto diskotekas galiu nutuokti tik iš savo geriausio draugo Oliaus pasakojimų. Nutuokti ir aikčioti iš susižavėjimo. Taip pat galiu šįvakar nužingsniuoti į savo mėgstamą „Gravity“ir 94-ųjų diskotekos dvasią pajusti pati. Kviečiu ir jus – šiąnakt lietuviškas reivas švęs savo 15-ąjį gimtadienį. Paskutinį vasaros savaitgalį „Gravity“ diskžokėjų pultą purtys vienas už kitą garsesni pirmųjų Vilniaus diskotekų „liūtai”: reivo kultūros tėtis Saga, mano mylimas Rimas Šapauskas, chuliganas Sania ir Tadas Rūgštis. Laukia išties žudanti keturių reivo legendų dvikova, į kurią visi galės patekti vos už 10 litų. Savaitgalio „vinis“ ir ne kitaip!  

Pirmyn upe!

Antroji savaitgalio „vinis“ ne ką prastesnė už pirmąją – būrys gerų diskžokėjų kviečia jus į pirmąją Vilniuje rengiamą iškylą ant Neries „Upeiviai 2009“.  Nesudėtinga upės atkarpa baidarėmis, plaustais ir kitais vandens prietaisais plauks Manfredas, Vaiperis, Rimas Šapauskas, Sezzy, Ignas ir daugelis kitų. Neįprastas diskžokėjų varžytuves ant vandens organizuojantis Misha Berloga žada, kad iš viso Nerimi plauks keliolika pulto meistrų.

„Upeiviai 2009“ startuos šįvakar 18 val. 1-ajame Valakampių paplūdimyje. Finišuos apie 19.30 menų prieplaukoje „KultFlux“. Čia iškart po finišo vyks vakarėlis, kuriame gros DJ regatos dalyviai. Jis tęsis iki 22 val. Visi kviečiami palaikyti upeivius tiek startuojant, tiek finišuojant ir pasipuošti jūreiviška simbolika. Jė!  

Šok rok

Šis skambus žodžių junginys kalba pats už save – šoksim pagal roką! „Metal on Metal“ vaikinų rengiami šokiai kaskart stebina savo užtaisu. Taip taip, išeiti iš jų „gyvam“ neįmanoma. Taigi, jei esate pasiruošę „nusitraukti galvas“ kartu su Miss America, Kym Wild, Manfredu ir Sibiru, žinote į kurią pusę eiti. Viskas atsieis 15 litų. Jei apsirengsit roko grupės marškinėliais, 5 litus nuleis. 

P.S Geriausios diskotekos tikrai vyks penktadienį, todėl likusią savaitgalio dalį klausykim muzikos namie!

P.P.S Šeštadienį Lukiškių g. 5, buvusiose klubo „Posh“ patalpose, duris atvers naujas klubas „Kiss Club“.  Nuo 22 val. prasidėsiančiame vakarėlyje gros Michaelas Gray, Mikas, Groovy, L – Sonix, Lee ir Andy Rose. Kaina – nuo 20 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius