-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangoje skambės niujorkietiškas džiazas

Penktadienį, 19 val., Palangos „Ramybės“ kultūros centre (Vytauto g. 35) džiazo muzikos gurmanų laukia neeilinė dovana – ryškiausio kalibro scenos vardai iš JAV pakvies autentiškam susitikimui.
Palangoje koncertuos niujorkietis JD Walter „Ramybės“
Palangoje koncertuos niujorkietis JD Walter „Ramybės“ / „Ramybės“ nuotr.

Legendine Niujorko džiazo muzika dalinsis dainininkas JD Walter ir Kęstučio Vaiginio kvartetas – bendras Amerikos ir Lietuvos projektas, kurio dėka klausytojai turės retą galimybę vienoje scenoje išgirsti pasaulyje kritikų ir žiūrovų pripažintus muzikantus – Dave Allen (gitara), Boris Kozlov (kontrabosas), Donald Edwards (mušamieji), Kęstutį Vaiginį (saksofonai).

Niujorkietis JD Walter – džiazo dainininkas-novatorius. Jo stilius lyginamas su kai kuriais vokalo titanais, tačiau jam pavyko sukurti savo unikalų dainavimo stilių ir tapti išskirtiniu reiškiniu džiazo muzikos scenoje. Gerbiamas ir giriamas muzikos kritikų jis jau dalinosi scena su legendiniais atlikėjais: Dave Liebmanu, Tom Harrell, Eddie Gomez, Bob Dorough, Billy Hart, Nicholas Payton, Jean-Michel PILC, Bill Evans, Mark Murphy ir daugeliu kitų.

„Šis vaikinas yra tarsi įsikūnijęs muzikos instrumentas – jis tikras fenomenas!“ – tai garsaus saksofonininko Dave Liebmano žodžiai.

Saksofono meistras, Palangos žiūrovams pristatęs ne vieną įsimintiną koncertą, Kęstutis Vaiginis, skersai išilgai išmaišęs visą pasaulį, šį kartą subūrė muzikantus iš Niujorko, miesto kur gimsta džiazo tendencijos, diktuojančios naujausias muzikines madas. Kvarteto muzikantai minimi tarp stipriausių džiazo pasaulio vardų. Virtuoziški, kritikų vertinami, tituluoti, bet kartu ir nuoširdumu bei paprastumu paperkantys džiazo meistrai žiūrovams padovanos nepamirštamą ir energija pulsuojantį džiazą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius