Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Saulės kliošas“ klubo „Tamsta“ 8-ajame gimtadienyje pasirodys su iš Portugalijos grįžusia Juste Starinskaite

Geriausias Vilniaus gyvos ir kokybiškos muzikos mėgėjų draugas, klubas „Tamsta“, švenčia jau 8-ąjį gimtadienį. Neįtikėtinai greitai bėgantį laiką ir dar vienerius gyvavimo metus klubo šeimininkai kviečia drauge paminėti šeštadienį, balandžio 20 dieną. Šventinių staigmenų bus ne viena, tačiau pagrindinė jų – grupės „Saulės kliošas“ pasirodymas, kuriam specialiai iš Portugalijos grįžta grupės vokalistė, tiek klausytojų, tiek kolegų muzikantų išsiilgta Justė Starinskaitė.
 „Saulės kliošas“
„Saulės kliošas“ / Klubo „Tamsta“ nuotr.

„Grįžtu į Lietuvą tik dėl dviejų pasirodymų – pirmasis koncertas bus būtent per „Tamstos“ gimtadienį, o antrasis per festivalį „Kaunas Jazz“, vėliau išvyksiu atgal į Portugaliją“, – iš Lisabonos planais dalijosi Justė. Ji teigė, kad su „Tamsta“ ją ir grupe sieja itin daug sentimentų. „Negalėjau negrįžti pasirodyti per „Tamstos“ gimtadienį, juk šis klubas – mums ypatinga vieta, su kuria mus sieja daug šiltų prisiminimų. Visuomet smagu ten pasirodyti, juolab esame viena dažniausiai klube „Tamsta“ koncertuojančių grupių“, – sakė atlikėja.

Žaviosios J.Starinskaitės teigimu, nors „Saulės kliošas“ daug koncertuoja, būtent „Tamstoje“ jų kolektyvas jaučiasi kaip namuose. „Pasirodymas „Tamstos“ aštuntajame gimtadienyje mums ypatingas, nes toks kvietimas leidžia mums pasijusti išskirtine ir itin mėgiama grupe. Smagu jaustis tokia grupe, kuriai patikima garbė linksminti publiką geriausio gyvos muzikos klubo Lietuvoje gimtadienio proga“, – tikino dainininkė, kviesdama gerbėjus susitikti po ilgų nesimatymo mėnesių.

Ypatingą atmosferą renginio metu žadėjo ir klubo „Tamsta“ vadovė Ona Rimeikienė. „Saulės kliošas“ yra grupė, kurie tikrąją to žodžio prasme drauge su mumis atidarė klubą, grojo jame pirmieji. Nenuostabu, kad šis kolektyvas apvienija taip daug mūsų draugų, muzikantų, kurie drauge su ištikimiausiais, nuolatiniais lankytojais visuomet mielai ateina stebėti jų pasirodymų. Labai džiaugiamės sulaukę aštuntojo gimtadienio ir kviečiame švęsti šią sukaktį kartu“, – sakė ji.

Pamėgtos dainos, draugų būrys ir tvyranti draugiška atmosfera pavers „Tamstos“ gimtadienį išties išskirtine švente. Beje, atėjusiųjų į balandžio 20 dieną vyksiantį gimtadienio koncertą su „Tamstos“ klubo marškinėliais, lauks maloni staigmena – visi taip pasipuošusieji į renginį pateks nemokamai.

Gimtadienio šventė  vyks balandžio 20 dieną muzikos klube „Tamsta“, A. Strazdelio g. 1, Vilniuje. Daugiau informacijos rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius