-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: Pasikraukite gyvybės elementų

Norėtųsi purios sniego paklodės. Kada pakankamai prisnigs? Gal šiandien? Net neabejoju, kad išvydus snaigių šokį bet kuriam pasitaisytų nuotaika. Tiesa, pradžiuginti gali ne tik oras, bet ir dešimtys išskėstomis rankomis lankytojų laukiančių renginių. Net nemaniau, kad bus taip daug...
Elementas
Elementas / Gottabemobile.com nuotr.

Visų pirmiausia jaučiu pareigą priminti, kad šiandien „Mados infekcija“ žiūrovams pirmąsyk atvers duris į konkurso „Injekcija“ finalą. Šįsyk Nacionalinėje dailės galerijoje pamatysite ne tik naujų, talentingų drabužių dizainerių kolekcijas, bet ir svajingųjų „Empti“ pasirodymą. Pasiruoškite žavėtis!

Kada – penktadienį, 19 val. Kiek – nuo 25 Lt.

Jaučiatės kaip tikras vienišas vilkas? Neįtikėtina, bet net egzistuoja jų klubas, kuris šįvakar kviečia į Mokytojų namų svetainę. Čia koncertuos vienas Lietuvos roko „dinozaurų“ – Olegas Zacharenkovas, kadaise koncertavęs drauge su Vytautu Kernagiu. Pasidžiaukite nestandartiška, prasminga, savita muzika.

Kada – penktadienį, 18 val. Kiek – 0 Lt.

Spektaklio autorių nuotr./Spektaklio akimirka
Spektaklio akimirka

Jūs piktina smurtas prieš moteris? Šįvakar galite apsilankyti spektaklyje, skirtame visuotinei akcijai „16 dienų be smurto prieš moteris“. „Elfų teatre“ rodomas „Tu šiandien  dar neverkei, kale, arba tikroji Eglės, žalčių karalienės, istorija“ provokuoja vien pavadinimu. Sužinokite, kaip ši tragikomedija be jokių pagrąžinimų atskleis smurto šeimoje temą.

Kada – penktadienį, 18 val. Kiek – 15 Lt.

Žinau, kur vakare bus sausakimša – prie menų fabriko „Loftas“ durų. Draugiškas „Loftas Facebook Friendly“ vakarėlis suburs visus „Lofto“ draugus „Facebook“ tinkle. O jų daug. Jei ketinate eiti, ateikite kuo anksčiau, antraip vietos gali nelikti – du tūkstančiai mėgins ten įsibrauti.

Kada – penktadienį, nuo 21 val. Kiek – patvirtinusiems dalyvavimą „Facebook“ iki 24 val. nemokamai, kitiems 10 Lt.

Organizatorių nuotr./Šokių turnyro akimirka
Šokių turnyro akimirka

Gatvės šokiai! Šeštadienį „Forum Palace“ vyks tarptautinis gatvės šokių turnyras „Urban Dance“. Šimtai šokėjų ir įspūdingi pasirodymai šiemet pagardinti teminiu šokiu su Michaelo Jacksono prieskoniu. Turnyrui ruošiasi daugiau kaip 30 komandų. Bus karšta.

Kada – šeštadienį, 15 val.  Kiek – 40 Lt.

Šiuolaikinės lietuvių muzikos kūrėjai mėgausis muzikine Lietuvos nacionalinės filharmonijos šeštadienio programa. Čia orkestro muzikos koncerte nuskambės Broniaus Kutavičiaus simfonija-oratorija chorui ir orkestrui „Epitafija praėjusiam laikui“, kurią diriguos žymusis violončelininkas ir dirigentas Davidas Geringas. Mistika ir akimirkos emocija pagaus klausytoją.

Kada – šeštadienį, 19 val. Kiek – 20–50 Lt.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kostas Smoriginas
Kostas Smoriginas

Kostas Smoriginas ir Olegas Ditkovskis. Ar bereikia tuščiažodžiauti? Šie „Aktorių trio“ nariai veikiausiai jau turi garbingą vietą tarp jūsų pamėgtų atlikėjų. Rytojaus vakarą „Domino“ teatre vyksiančiame akustiniame K.Smorigino ir O.Ditkovskio koncerte pasisemkite nuoširdumo.

Kada – šeštadienį, 19 val. Kiek – 33–43 Lt.

Skrajojantys akrobatai jums užima kvapą? O gal cirku žavisi jūsų vaikai? Kaip tik šį savaitgalį Vilniaus „Pramogų arenoje“ lankosi „Kinijos Imperatoriaus cirkas“. Jo programoje – neįtikėtini triukai, šuoliai, auksu tviskantys kostiumai ir net slaptas kaukių vaidinimas.

Kada – sekmadienį, 12 ir 16 val. Kiek – 41–96 Lt.

Teatro „cezario grupė“ nuotr./Teatro „cezario grupė“ spektaklis „Nutolę toliai“
 „Nutolę toliai“

Jei dar nematėte, „Menų spaustuvėje“ aplankykite Cezario Graužinio spektaklį „Nutolę toliai“ pagal Pauliaus Širvio poeziją. Ilgesys ir melancholija. Šmaikštus humoras ir gyvenimo kartėlis nukels į P.Širvio pasaulį, kai cinizmas nebuvo vertybė.

Kada – sekmadienį, 19 val. Kiek – 43–53 Lt.

Beje, tikiuosi spėjote įsigyti bilietą į sekmadienį Šv.Kotrynos bažnyčioje vyksiantį Marijaus Mikutavičiaus akustinį koncertą. Prognozuoja anšlagą, laisvų vietų nebėra!

P.S. Nepamirškite, kad iki lapkričio 28 dienos žiūrovus į buvusią „Vilniaus duonos“ 4-ąją kepyklą (Saltoniškių g. 7) vilioja trumpametražių filmų peržiūros „EUNIC kino kepykla“. Visų trumpo metro kino vakarų pradžia – 19 val. Renginiai nemokami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius