-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiąnakt Vilnius taps vienu dideliu naktiniu klubu

Šįvakar (rugsėjo 24 d.) startuoja analogo Lietuvos naktiniame ir klubiniame gyvenime neturintis projektas GREEN NIGHT. Vienuolika sostinės naktinių klubų ir muzikinių vietų nemokamai atvers savo duris su unikalia muzikine programa. Vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami išbandyti neprilygstamą pramogą – „klubinėjimą“ (angl. „club crawling“) ir per vieną naktį aplankyti populiariausias Vilniaus vietas.
Renginio „Green Night“ pristatymas
Renginio „Green Night“ himną sukūrė V.Diawara / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Vilnius

 „Per vieną vakarą jau nebeužsisėdima vienoje vietoje, aplankomos kelios vietos - kuo daugiau, tuo smagiau. „Club crawling‘as“ - sparčiai populiarėjantis reiškinys. Būtent šiuo atvirų durų ir „club crawling“ principu paremta ir GREEN NIGHT idėja. Tai galimybė praplėsti akiratį ir atrasti Vilniuje kažką naujo“, – sako vienas GREEN NIGHT idėjos autorių ir ambasadorių Viktoras Diawara (Vee).

GREEN NIGHT staruoja šiandien 19 val. „Chaplino terasoje“, kur elektroninės muzikos melomanus džiugins pažangusis „Silence Family" orkestras. Po valandos žalias šviesas įžiebs ir „Vasaros terasa“, kuri pakvies į šiemet festivalius apkeliavusių projektų „Shtirlic.NET“ ir „Fusedmarc“ gyvus pasirodymus. Naktį po dviejų koncertų pratęs „Happyendless DJ Team“. Tiek „Chaplino terasa“, tiek „Vasaros terasa“ GREEN NIGHT metu atsisveikins iki kito vasaros sezono.

Tuo tarpu GREEN NIGHT linksmybės tik įsibėgės. 22 val. GREEN NIGHT ateis į „Baltus dramblius“, „Menų loftą“, „Tamstą“, „Tarrantino“, „Paparazzi“, „Havana Social Club“ ir po ilgai trukusio remonto atvers klubo „Gravity“ duris. Paskutinieji (nuo 23 val.) į GREEN NIGHT šėlsmą įsilies klubai „Woo“  ir „Briusly“.

GREEN NIGHT‘ui klubai pristato unikalią muzikinę programą ir kviečia susipažinti su  gabiais muzikos kūrėjais ir kolektyvais iš Lietuvos. Žaliai nušvitęs Vilnius į klubus pakvies ne tik į studentus ar klubinio gyvenimo žinovus, bet ir tuos, kurie galbūt net neprisimena, kada paskutinį katą lankėsi naktiniame klube.

„Kas ne su mumis, tiems labanaktis!“ – skelbia GREEN NIGHT projekte dalyvaujantys naktiniai klubai, kurie pasirengę klubinėtojų antplūdžiui šią naktį. Bus vykdoma amžiaus ir išvaizdos kontrolė, sustiprinta apsauga klubų prieigose. GREEN NIGHT organizatoriai kreipėsi į Vilniaus savivaldybę dėl papildomo viešosios tvarkos užtikrinimo Vilniaus mieste.

Vieną įspūdingiausių šio sezono klubinio gyvenimo įvykių – GREEN NIGHT – pristato „Tuborg“. Gyva muzika, didelis ir labai įvairus tiek muzikos, tiek klubų pasirinkimas ir ypatinga atmosfera Vilniuje per vieną naktį – tai, ko dar Lietuvos klubinio gyvenimo istorijoje nėra buvę. Tikimasi, kad šis renginys taps kasmetiniu ir padės Vilniui tapti turistams dar patrauklesne vieta.

Daugiau informacijos, GREEN NIGHT programa: www.greennight.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius