-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sostinės dienos“ pasibaigė su „Tele-Bim-Bam“ ir Vytauto Kernagio dainomis (nuotraukos)

Visą savaitgalį Vilniuje šurmuliavusios „Sostinės dienos“ sekmadienį pasibaigė Katedros aikštėje skambant baigiamajam koncertui, kurio metu pasirodymą „Vilniaus gatvių vaikai“ surengė Neringa ir „Tele-Bim-Bam“, o Vytauto Kernagio dainas Vilniui atliko jo kolegos ir bičiuliai.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nors koncerto pradžioje atrodė, kad Katedros aikštėje dar daug laisvos vietos, nuskambėjus pirmiesiems „Tele-Bim-Bam“ akordams, minia tirštėjo. Čia rinkosi studentų būreliai, šeimos, poros ir pavieniai smalsuoliai. Klausydamiesi mažųjų atlikėjų susirinkusieji nevengė palinguoti ar pakelti rankas, jaunimas noriai drauge dainavo vaikystės dainas.

Kartu su mažaisiais „Tele-Bim-Bam“ atlikėjais pasirodė ir vyresnieji, jau užaugę kolektyvo nariai. Publika kartu su dainininkais traukė tokias dainas kaip „Mamos suknelė“, „Pupa“ ir kitas. Gausiais aplodismentais palydėti „Tele-Bim-Bam“ jau sutemus užleido vietą koncertui „Vytauto Kernagio dainos Vilniui“.

V.Kernagio dainas sostinei ir jos svečiams dovanojo  „Avenue Acoustic“, ŽAS, „Rebelheart“, Vytautas Juozapaitis, Andrius Kulikauskas, choras „Jauna muzika“, Lietuvos kariuomenės pučiamųjų orkestras, Neda ir Olegas Ditkovskis, Algirdas Kaušpėdas, Jurgis Didžiulis, Česlovas Gabalis, Gytis Paškevičius ir kiti. O aktorius Andrius Žebrauskas atvežtas prie scenos kabrioletu, pasirodydamas net surengė mažą spektaklį. Jo atliktos dainos, tokios kaip „Onyte, einam su manim pašokti“ sulaukė džiaugsmingo publikos įvertinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius