-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švęs vieno mėnesio gimtadienį

Į 2009-uosius įžengęs Kauno šokių muzikos ir kokteilių baras „Pop Star Bar“ atsisako epiteto „naujas“, nes savaitgalį ši pasilinksminimo vieta švęs savo pirmąjį, vieno mėnesio gimtadienį.
Merginų numylėtinis Jovani – dažnas „Pop Star Bar“ svečias.
Merginų numylėtinis Jovani – dažnas „Pop Star Bar“ svečias. / Organizatorių nuotr.

Šį savaitgalį čia pakvies dvi visai skirtingos šokių naktys. Penktadienis bus skirtas house muzikai, o šeštadienį vyks eklektiškos muzikos vakaras su gyvu elektroninės grupės pasirodymu.

„Pop Star Bar“ tampa karščiausia vieta mieste, tik žvaigždės mūsų vietos vengia kaip pragaro“, – šmaikštavo baro atstovas. Pašnekovas prasitarė, kad sulaukia daugybės lankytojų pastabų bei komentarų, kritikos ir pagyrų. „Vieni skundžiasi dėl griežto „face control”, kiti mus už tai giria. Vieniems patinka kokteiliai su grūstu ledu, o kiti nori ledo kubeliais, kuris lėčiau tirpsta. Faktas, jog Tekilos ir Lounge barai yra visų dėmesio centre“, - sakė vienas iš baro šeimininkų.

Penktadienį „Pop Star Bar“ svečiuosis 10 metų vakarėlių gerbėjus šokdinantis ir muziką prodiusuojantis brolių Tadeu Nice ir Domino tandemas, dar žinomas „Deep Inc“. Kartu su Tadeu ir Domino gros merginų numylėtinis Jovani, kuris šiandien yra vienas populiariausių ir labiausiai užimtų house muzikos didžėjų Lietuvoje. Visą penktadieninį siautulį pradės ir užbaigs autoritetą jau išsikovojęs jaunasis „Pop Star Bar“ rezidentas Modaco.

Šeštadienį naujoje „Eclectic Saturday“ serijoje savo gyvos muzikos „gabumus“ demonstruos kolektyvas ELE7, dar žinomas „Rūkymas Žudo“ pseudonimu. Su nekasdieniška muzika rankas į viršų kels tikri sostinės elektroninės muzikos scenos simboliai – grupės „Metal On Metal“ narys, radijo stoties ZIP FM didžėjus Manfredas ir bene garsiausios šalies elektroninės muzikos įrašų kompanijos „Sutemos.net“ bei renginių serijos „Sutemos Live“ viršininkas DJ Walkman.

„Pop Star Bar“ durys atsiveria 20 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius