Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 09 25 /10:05

Tradicijos tęsiasi: į kino teatrus 15 kartą sugrįžta „Geriausios Kanų liūtų reklamos“

Nelaužoma rudens tradicija tapęs „Geriausių Kanų liūtų reklamų“ renginys šiemet į kino teatrus sugrįžta jau 15 kartą. Spalio 24 dieną kino salės visoje Lietuvoje prisipildys pačių ryškiausių emocijų, kurias 2 valandų programoje žada „Kanų liūtų“ festivalyje apdovanoti reklamos darbai.
Geriausios Kanu liutu reklamos 2023
Geriausios Kanu liutu reklamos 2023

„Šiais metais festivalis „Kanų liūtai“ šventė savo 70 metų jubiliejų. Nėra ką kalbėti, kokio tai stiprumo tradicija, tiesiog turi tai patirti. O Lietuvoje mes kaip kasmet jums duosime paragauti labai nedidelę dalelę „Kanų liūtų“ tradicijos skonio. Ateikite į kino teatrus ir pasimėgaukite geriausiu pasaulyje kūrybiškumu, kuris turi gilias tradicijas ir tęstinumą, – sako „15min group“ vadovas Tomas Balžekas.

„15min Group“ jau 15 metų Lietuvoje oficialiai atstovauja „Kanų liūtų“ kūrybiškumo festivaliui – organizuoja ir „Kanų liūtų“ vardu organizuoja reklamų peržiūras kino teatruose, „Jaunųjų liūtų“ konkursą ir kitus renginius Lietuvos reklamos industrijai.

Tarp ryškiausių „Geriausios Kanų liūtų reklamų“ šiemet – šypseną keliančios „iPhone“, jautrumo stygas virpinančios „Ikea“, nuostabą keliančias „Uber“, juoką žadinančias „Skittles“, pasaulį permąstyti kviečiančias socialines reklamas.

Renginio organizatoriai ragina iš anksto pasirūpinti geriausiomis vietomis ir bilietais – rugsėjo 29 dieną kino teatruose ir internetu startuojanti prekyba leis bilietus tik tą dieną įsigyti pačia žemiausia kaina.

Festivalyje apdovanotos video reklamos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius