-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tuborg Liquid Soundtrack“ kviečia į Jurgos vakarą „Vasaros terasoje“

Dar birželio mėnesį Vilniaus mokytojų namų kiemelyje įsikūrusioje „Vasaros terasoje“ ūžtelėjo dviguba gyvos muzikos banga. Tuomet vakarėlyje „Tuborg Liquid Soundtrack“ grojo ir susirinkusius šokdino dvi puikios lietuviškos grupės – „Happyendless“ bei „Gerai Gerai & Miss Sheep“. Vasarai persiritus antron pusėn tradicija tęsiama – ženklas „Tuborg Liquid Soundtrack“ ir dainininkės Jurgos Šeduikytės balsas kiemelį papuoš rugpjūčio 20-ąją, šį penktadienį.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė
Temos: 1 Muzika

Penkerius metus Lietuvos muzikos padangę savo kūryba skaidrinanti Jurga priešpaskutinį vasaros penktadienį pristatys akustinę programą. Joje tilps klausytojų ir kritikų geriausiai įvertinti trijų dainininkės albumų – „Aukso pieva“, „Instrukcija“ bei naujausio „+37? (Goal of Science)“ – kūriniai, „Vasaros terasoje“ skambėsiantys dar šilčiau ir ramiau. Jurgai šiame koncerte talkins vienas garsiausių Lietuvos gitaristų Romas Rainys.

Ne tik visuose įmanomuose Lietuvos muzikos apdovanojimuose, bet ir MTV „Europe Music Awards“ įvertinta Jurga yra koncertavusi ne tik daugelyje mūsų šalies miestų ir Europoje, bet ir tokiose egzotiškose vietose kaip Afganistanas. Taip pat lietuvė svečio teisėmis dainavo islandų divos Bjork koncerte Vilniuje, pasirodė su Sinead O’Connor Latvijoje ir surengė pasirodymus praktiškai visuose esminiuose Lietuvos festivaliuose. Dainininkė spėja prisidėti prie roko miuziklų projektų ir nepamiršta ankstesnio savo užsiėmimo. Buvusi žurnalistė prieš keletą metų išleido pasakų knygą. Šviežiausia ryški naujiena iš Jurgos stovyklos – liepą, tarp Mindaugo karūnavimo dienos ir Žalgirio mūšio 600 metų sukakties – pasirodęs vaizdo klipas „Seniai toli“, paremtas Lietuvos istorijos įvykiais. 

Po jaukaus ir ramaus Jurgos koncerto penktadieninė atmosfera „Vasaros terasoje“ netruks pasikeisti į kiek šoklesnę pusę. Tuo užsiims patyrę amato meistrai: „Happyendless DJ Team“ atstovas Benua bei „Opus 3“ radijo laidos „Mixsubas“ vedėjas Loranas Vaitkus.

Įėjimas į Mokytojų namų kiemelį visą vakarą nemokamas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius