Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Didžiąją „Tado Blindos“ premjerą „pašventino“ Manto žirgas

Antradienio vakarą įvyko iškilminga naujojo Donato Ulvydo režisuoto istorinio nuotykio filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ premjera. Šia proga į Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“ kino teatrą plūdo ne tik puošnūs svečiai, bet ir baudžiauninkais pasipuošę filmo aktoriai.
Mantas Jankavičius
Mantas Jankavičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Didžioji iškilminga filmo premjera buvo skirta tik kviestiniams svečiams bei su filmu dirbusiems žmonėms. Žinoma, kūrėjai pasistengė, kad susirinkusieji gautų ir dalelę šou – pagrindinį filmo herojų Tadą Blindą įkūnijęs dainininkas Mantas Jankavičius į premjerą atjojo žirgu. Išdidus gyvūnas nesibaidė minios ir nevengė parodyti balsą.

„Pasipuošęs smokingu josiu pirmąsyk, anksčiau neteko, dar nežinau, kaip seksis“, – prieš pat didįjį išėjimą 15min.lt juokaudamas sakė Mantas. Tiesa, bėras žirgas nutarė parodyti charakterį ir premjerą „pašventino“ savaip – ant šaligatvio palikdamas „tortą“. Šis, kaip nereikalinga „dekoracija“, tuoj pat buvo pašalintas.

BFL/Tomo Lukšio nuotr./Mantas Jankavičius ant žirgo prieš filmo  „Tadas Blinda. Pradžia“ premjerą
BFL/Tomo Lukšio nuotr./Mantas Jankavičius ant žirgo prieš filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ premjerą

Į premjerą atvyko dauguma juostoje nusifilmavusių aktorių, kurie buvo atvežti specialia atributika puoštais žiguliukais. Išvysti naująjį filmą atkeliavo ir visa „G&G Sindikato“ vyrų komanda, muzikantas Andrius Mamontovas, aktorė Vaiva Mainelytė, choreografė Anželika Cholina, laidų vedėja Lavija Šurnaitė, čia pat aktorius kalbino stilistas Mantas Petruškevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius