Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Susipažinkite su „Tadas Blinda. Pradžia“ personažais: Kristina

Iki „Tadas Blinda. Pradžia“ premjeros likus mažiau nei mėnesiui, filmo kūrybinė grupė ir toliau 15min.lt skaitytojams pirmiesiems pristato ryškiausius personažus. Šiandien kviečiame susipažinti su gražuole Kristina. Ją juostoje vaidina Agnė Ditkovskytė.
Agnė Ditkovskytė filme „Tadas Blinda. Pradžia“ vaidina Kristiną
Agnė Ditkovskytė filme „Tadas Blinda. Pradžia“ vaidina Kristiną / Filmo plakatas

„Kristina yra visiškai kitokio temperamento nei jos motina Konstancija (ją filme vaidina A.Ditkovskytės mama, garsi aktorė Tatjana Liutajeva). Kristina supranta, kad ją stengiamasi užauginti auksiniame narvelyje, tačiau nenori su tuo susitaikyti. Ji jauna, nenusivylusi gyvenimu ir maištauja prieš tėvus. Susižavėjimas maištininku – tai viena iš to maišto formų“, – apie A.Ditkovskytės personažą pasakoja scenarijaus autorius Jonas Banys.

Tuo metu, kai visi banditus gaudo, gerai išsiauklėjusi Kristina visai jų nebijo ir net stengiasi papulti į kitą, dar nepažintą barikadų pusę. Ir tik vėliau, atsidūrus toje realybėje, atsiranda suvokimas, jog tokiuose įvykiuose negali likti abejingas, turi pasirinkti vieną arba kitą pusę. Mergina pasirenka visiškai kitaip, nei iš jos šioje situacijoje tikėtųsi tėvai.

„Kristinos vaidmuo buvo specialiai rašomas Agnei Ditkovskytei, todėl jau iš pat pradžių turėjome aiškų vaizdą, kaip jos herojė atrodys filme. Juostoje Kristinos nebus daug, tačiau jos siužetinė linija – labai simpatiška“, – sako J.Banys.

Agnė Ditkovskytė – lietuvių aktorė, besifilmuojanti Rusijoje. Ji yra žymaus lietuvių aktoriaus bei režisieriaus Olego Ditkovskio ir rusų aktorės Tatjanos Liutajevos duktė. 2004 m. ji persikėlė gyventi į Maskvą, čia baigė lietuvišką J.Baltrušaičio vardo mokyklą, studijavo Kinematografijos institute.

Aktorė vaidino filmuose „Karštis“ (2006, rež. R.Gigeneišvili), „Meilės ženklai“ (2006, rež. V.Mirzojevas), „Rudens valsas“ (2008, rež. O.Filipenka), „Angelo sparnai“ (2008, rež. M.Maličius), „Dvi istorijos apie meilę“ (2009, rež. Mi.Maličius), „Robinzonas“ (2010, rež. S.Bobrovas), „Baubas. Sugrįžimas“ (2010, rež. O.Stepčenka) ir kt.

Įsimylėti maištininką padoraus dvarininko dukrai – neatleistina nuodėmė. Padėti sukilėliams – nusikaltimas, baudžiamas mirtimi. Bet kitaip iš auksinio narvelio nepaspruksi... Brangiausio Lietuvos kino istorijoje filmo „Tadas Blinda. Pradžia“, nukelsiančio žiūrovus į svieto lygintojo jausytę, premjera – jau rugsėjo 23 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius