-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

9 būdai, kaip dėvėti bralette

Bralette – dar viena liemenėlės forma, tapusi itin madinga laikais, kai apatiniai drabužiai vis labiau darosi viršutiniais. Jos – plonytės, lengvutės, jei reikia – puikiai pasislepia po palaidinėmis ar marškinėliais. Ir puikiai atstoja tradicines liemenėles su pakietinimais ir kartais sunkiai priderinamais kaušeliais!
Modelis Natasha Poly Paryžiaus aukštosios mados savaitėje
Modelis Natasha Poly Paryžiaus aukštosios mados savaitėje / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Mada

Bralette gama – be galo plati: nuo utilitarinių, beveik sportinių, iki prabangių nėriniuotų, siuvinėtų ir kitaip dekoruotų bei dėvimų kaip viršutinis drabužis. Žinoma, įžūliausiems modeliams reikia puikaus kūno ir drąsos (arba vien pastarosios). Bet reiškinys yra, karšta tendencija – prieš akis, vadinasi, reikia nuspręsti, kaip jas dėvėti (ir ar išvis dėvėti). Mes siūlome bent devynis būdus! 

1. Su ilgu ar midi sijonu paaukštinta talija. Derinkite aukštą taliją ir maksi bralette modelį, forma primenantį trumpintus marškinėlius. Pirmenybė – sodriai spalvai, nekeliančiai asociacijų su baltiniais. Apačia drąsiai gali būti raštuota, bet irgi ne pastelinė. 

Vida Press nuotr./Aktorė, modelis ir atlikėja Bella Thorne
Vida Press nuotr./Aktorė, modelis ir atlikėja Bella Thorne

2. Su sportiniais erdviais tįsaliukais – palaidinėmis, it atklydusiomis iš apatinių stalčiaus. Po tokiomis gerai atrodys ryškios, neoninės bralette. Nesijaudinkite, kad jos matosi – taip ir turi būti! Puikus būdas išmėginti perregimų sluoksnių tendenciją.  

3. Su trumpais savadarbiais šortais. Tiks paprastos, sportinės bralette, primenančios sportinę liemenėlę, nevaržančios judesių, ryškios ir puikiai fiksuojančios. Raktiniai žodžiai: patogumas, poilsis, judesys, baseinas, judrūs žaidimai.

4. Su suknele, marškinėliais ar palaidine, atvira nugara ar dekoltė. Bralette čia – nepamainomas apatinis drabužis. Jų esama tokių įvairių ir taip skirtingai iškarpytų, kad tikrai pasirinksite idealų besiūlį modelį. Ir jokių segtukų, spaudžiančių nugarą.  

Vida Press nuotr./Modelis Karolina Kurkova
Vida Press nuotr./Modelis Karolina Kurkova

5. Su perregima šilkine palaidine ar suknele. Šiame derinyje šilkinio ar atlasinio audinio bralette – alternatyva ilgam apatinukui, kurį ne visada galima rasti parduotuvėje ir ne visada norisi dėvėti. Seksualu, nuosaikiai provokuojama ir patogu.

Vida Press nuotr./Modelis Liya Kebede
Vida Press nuotr./Modelis Liya Kebede

6. Su prigludusiais marškinėliais su petnešėlėmis. Derinkite kontrastingas spalvas ir rinkitės bralette platesnėmis petnešėlėmis – jos turi ne šiaip matytis, jos turi kristi į akis. Tokia pati šio derinio idėja (ir bralette šiuo atveju patogiau nei dveji marškinėliai).  

TAIP PAT SKAITYKITE: 5 vasaros mados košmarai

7. Su megztiniu V formos iškirpte ar švarku. Rinkitės nėriniuotą modelį, kurio kraštelis koketiškai kyšotų pro iškirptę. Tiks toms, kurioms patinka idėja vilkėti švarką ant nuogo kūno, tačiau stokoja drąsos ar išradingumo jai įgyvendinti. 

Vida Press nuotr./Gatvės stilius Berlyne
Vida Press nuotr.

8. Su džinsais. Suveiks kontrasto principas – apsmukę „vyriški“ džinsai ir delikatus moteriškas viršus (pavyzdžiui, bralette su nėrinių juostele ar gėlėta šilkinė). Jei dvejojate dėl per daug nuogybės, užsimeskite marškinius, bet nesekite. 

Vida Press nuotr./Derinys: boyfriend džinsai ir bralette
Vida Press nuotr.

9. Kaip namų drabužį prie, sakykim, šilkinių pižamos kelnių, ar kaip apatinį trikotažą. Pirmasis variantas patiks jūsų gyvenimo draugui, o pastarasis – jums, nes bralette gali būti daug patogesnė nei paprasta liemenėlė. Tik savo modelį atrasti vis tiek reikės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius