-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasisemk idėjų pavasariniam įvaizdžiui su Indre Stonkuviene

Kasmet pavasarinis vėjas atpučia vis naujus stiliaus akcentus, tik spėk juos gaudyti! Kokie stiliaus vėjai papūtė šį sezoną, pristato stiliaus patarėjų komandos „Style support“ įkūrėja Indrė Stonkuvienė.
Temos: 2 Deichmann Avalynė

Ji sako, kad šį sezoną kiekvienai merginai savo spintoje privalu turėti siaurą

juodą šalikėlį, batelius ar rankinę su kutukais, mažą skrybėlaitę ir stilingus sportinio stiliaus batelius. Stilingą detalių derinimą, jų tarpusavio keitimą ir naujo stiliaus kūrimą I. Stonkuvienė vaizdo siužete pristato kartu su dviem „Deichmann“ Trendblog tinklaraštininkėmis, dvynėmis Eva ir Laura.

Evai I. Stonkuvienė sukūrė klasikinį stilių. „Matome, kad Evos stiliaus akcentai yra šį sezoną madingi kutukai, kuriuos pastebime ant basučių ir rankinės. Jie puikai dera kartu. Ir svarbiausias akcentas, kurį kiekviena mergina turi turėti savo drabužinėje, – juodas, siauras šalikėlis“, – komentuoja „Style Support“ įkūrėja.

Laurai buvo kuriamas visiškai kitoks stilius. „Tai yra sportiškas, laisvas, jaunatviškas stilius, kurio esminiai akcentai: džinsinis švarkelis su „stikeriais“, kuprinė ir galvos aksesuaras – maža kepuraitė, kuri pakeitė didelę skrybėlę. Taip pat matome pasakiško grožio, stilingus, sportinius, patogius batelius, kurie šį sezoną privalo būti kiekvienos merginos drabužinėje“, - stilių pristato I. Stonkuvienė.

Merginų įvaizdžiai visiškai skirtingi, tačiau stiliaus patarėja tikina – jų aprangos detales galima sukeisti ir suderinti, sukuriant naują, unikalų variantą. „Dabar matome du stilius, dvi seseris. Jos yra vienodos, bet tuo pačiu ir labai skirtingos. Dabar parodysime jums triuką – kaip greitai, taupant laiką ir panaudojant turimus drabužius, galima jais pasikeisti ir visiškai pakeisti savo stilių“, - entuziastingai nuteikia I. Stonkuvienė.

Keičiant dvynių dėvimus aksesuarus, avalynę bei švarkelius, sukuriami du nauji, skirtingi stiliai. „Tai labai greitas ir paprastas pasikeitimas moterims ir merginoms, kurios yra veiklios ir užsiėmusios. Dienos metu išėjusios oficialiai apsirengusios į darbą ar darbo pokalbį, jos niekada negali žinoti, kas jų laukia vakare“,- patirtimi dalinasi moteris. Galbūt vakare draugės pakvies pašėlti į vakarėlį, o gal antroji pusė pasiūlys ilgą pasivaikščiojimą gamtoje? Tiesiog pakeitus kelis akcentus, tokius kaip rankinė, šalikėlis ar bateliai, galite pakeisti savo oficialų įvaizdį į sportišką, laisvalaikio stilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius