-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sportmax“ pavasario-vasaros kolekcija siekia grąžinti žaismingumą ir optimizmą

„Sportmax“ pavasario-vasaros naują kolekciją įkvėpė „Shima no Ama“ – Kusukazu Uraguchi sukurta fotografijų knyga, publikuota devintojo dešimtmečio pradžioje. „Women of the sea“ vaizduoja perlų gaudytojas, nusidriekusias palei pakrantę ir kantriai ieškančias savo brangaus lobio.
„Sportmax“
„Sportmax“ / "Sportmax" nuotr.
Temos: 1 Mada

Nuotraukos – gaivios, dinamiškos, grafiškai patrauklios – papuošė daugumą monochrominių knygos puslapių. Bet joms dar didesnę vertę suteikė plačios šypsenos bei laimingos išraiškos moterų, kurios nuotraukose dalijasi savo emocijomis. Joms nerūpi jų kūnai, jos nesuvokia savo grožio. Nuotraukose nėra jokio pozavimo, nesiekiama tobulumo, neteisiama. Laimė tiesiog spinduliuoja žvelgiant į šiuos puslapius, nespalvotus kadrus.

Šia naujausia kolekcija „Sportmax“ mados namai tikisi į gyvenimą grąžinti žaismingumą ir optimizmą.

„Sportmax“ nuotr.
„Sportmax“ nuotr.

Veidas skaistus, plaukai sušukuoti atgal bei paslėpti po kepure. Didelės auksinės žuvys puošia vieną ausį, o kitą – didelis barokinis jūros perlas.

Šioje kolekcijoje rodoma daug nuogos odos. Iš po pakeltų marškinių matosi ilgos jaunatviškos kojos. Gaivių spalvų lengvi audiniai paryškina įdegusią odą, o įmantriai sukirpta nugaros dalis pakeliama sutraukiant ir paryškina kūno linkius.

„Sportmax“ nuotr.
„Sportmax“ nuotr.

Spalvų paletę sudaro gaivūs balti tonai, kreminiai atspalviai ir kontrastingos tamsiai mėlyna, intensyvi juoda ir indigo mėlyna spalvos. Džiaugsminga rožinė ir prabangi lako raudona sukuria finalinius akcentus.

Sutraukimas leidžia drabužį pailginti ar patrumpinti, susiaurinti ar atleisti – taip dėvinčioji gali pati pasirinkti siluetą, sukurti unikalią proporciją.

Audiniai lengvi ir plevenantys ore. Medvilnė lengvai išplauta rankomis ir nelyginta, šilkas netolygus, linas glamžytas, kai kuriuos audinius papildo metalinio siūlo akcentas, sukurtas dėvėtos medžiagos efektas. Pabrėžiant audinių minkštumą jie sutraukiami. Kai kurioms medžiagoms pridedama elastingumo, jos raukiamos, pridedamos sutraukimo juostos, pabrėžiančios liemenį, pakeliančios audinį ir suformuojančios sijono siluetą.

Sutraukimo motyvas ryškus visoje kolekcijoje, taip pat – smulkios detalės, puošiančios liemens sritį, adytas kišenes, smailianosius įspiriamus satino batelius. Sutraukimas leidžia drabužį pailginti ar patrumpinti, susiaurinti ar atleisti – taip dėvinčioji gali pati pasirinkti siluetą, sukurti unikalią proporciją.

„Sportmax“ nuotr.
„Sportmax“ nuotr.

Subtilus grafinis sprendimas – dryželių raštas, matomas tarsi per vandenį ir derinamas su blokinėmis japoniškomis žuvimis ar chrizantemomis, atskleidžiančiomis rytietišką ramybę ir grožį.

Naujoji „Sportmax“ rankinė „SM207“ prie kolekcijos nuotaikos prisitaiko nepriekaištingai. Jos įkvėpimo šaltinis – kuklus plastikinis skalbimo krepšelis, todėl rankinė turi dideles ovalo formos išpjovas, suformuotas lazeriu gumos tekstūros odoje. Tai atskleidžia, jog krepšio viduje – kontrastingos spalvos sutraukiamas maišelis. Rodos, jo dimensijos kiek per didelės, perlipančios per odinio krepšio kraštus.

"Sportmax" nuotr.
"Sportmax" nuotr.

Elegancijos modeliams suteikia aukštakulniai bateliai, kurių pakulnės nudažytos švelnia mėlyna ar ryškia raudona spalvomis, o priekinė dalis pagaminta iš dailaus satino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius