Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 27

SIL centras kviečia kartu judinti Kauno miestą nemokamose lauko treniruotėse

Kauno Ąžuolyne, šalia Lietuvos sporto univesiteto (LSU) įsikūręs Sporto ir Laisvalaikio centras (SIL) kviečia visus kauniečius prisijungti ir aktyviai leisti rudenio vakarus sportuojant gryname ore. Profesionalūs treneriai veda nemokamas treniruotes, kuriose miesto gyventojai gali išbandyti daugiafunkcinį bėgimą, šiaurietiškąjį ėjimą ir visame pasaulyje paplitusį „virusą“ – dance fitness.
SIL centras kviečia kartu judinti Kauno miestą nemokamose lauko treniruotėse
SIL centras kviečia kartu judinti Kauno miestą nemokamose lauko treniruotėse / SIL nuotr.

SIL rengiamo projekto idėja — skatinti žmones aktyviai sportuoti ne tik sporto salėse ar kitose uždarose patalpose, bet ir pajusti malonumą sportuojant gryname ore. Nors dienos trumpėja ir oras darosi vis vėsesnis — tai nėra kliūtis užsiimti fizine veikla lauke. Projekto iniciatoriai teigia, kad sveiką gyvenseną propaguojantis žmogus neturėtų ieškoti priežasčių nesportuoti, o naudotis galimybėmis tai padaryti bet kokiu metų laiku.

„Jau kurį laiką svarstėme apie idėją išnaudoti vieną „sportiškiausių“ ir patogiausių Kauno vietų miestiečių reikmėms — juk turime visas sąlygas „išjudinti miestą“. Norime, kad šios treniruotės būtų tik sveikesnės Kauno bendruomenės kūrimo pradžia, planuojame plėsti treniruočių sąrašą ir paversti šią miesto dalį aktyvių fizinių užsiėmimų vieta. Sportas gryname ore turi net gydomąjį poveikį — moksliniais tyrimais patvirtinta tokių fizinių veiklų nauda depresijos gydymui ir profilaktikai, kvėpavimo takų susirgimų prevencijai, o vyresniame amžiuje fizinis krūvis tampa puikia priemone osteoporozės ir raumenų atrofijos procesų lėtinimui“, – teigė projekto iniciatorius Mindaugas Balčiūnas.

Organizuojamos treniruotės tikrai neleis žmonėms sušalti. Treneriai padarys viską, kad tai būtų smagūs ir šilti užsiėmimai, kurie ne tik atpalaiduos po dienos darbų ar mokslų, bet ir bus labai naudingi Jūsų sveikatai.

Nemokamos lauko treniruotės vyksta kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį 18.00val.

Susitikimo vieta: Lietuvos Sporto Universiteto centriniai rūmai, Sporto g. 6, Kaunas.

Visą informaciją apie treniruotes galite rasti Facebook paskyroje SIL sporto centras 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius