-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 20 /2015 04 21

Klaipėdoje rastas 76 mm artilerijos sviedinys, melagingai pranešta ir apie sprogmenį Skuodo policijoje

Pirmadienį Klaipėdoje aptiktas 76 mm artilerijos sviedinys. Tuo tarpu dėl melagingo pranešimo apie sprogmenį Skuodo rajono policijos komisiate, sulaikytas visiškai girtas 43 metų vyriškis.
Pirmadienį pranešta ir apie sprogmenį Skuodo policijos komisariate.
Pirmadienį pranešta ir apie sprogmenį Skuodo policijos komisariate. / „Facebook“ nuotr.

76 mm artilerijos sviedinys pirmadienio vakarą rastas vietovėje prie Mumlaukio ežero, esančioje uostamiesčio Liepojos g.

15min.lt žiniomis, išminuotojai sprogmenį išsivežė.

Sprogmuo – Skuodo policijos komisariate?

Pirmadienio pavakare pranešta ir apie sprogmenį Skuodo policijos komisariate. Žinia netrukus socialnio tinklo „Facebook“ paskyrose ėmė dalintis vietos gyventojai. Patikrinus komisariatą paaiškėjo, kad  informacija apie sprogmenį buvo melaginga.

Policija praneša sulaikiusi melagingo pranešimo autorių. 43-ejų vyras uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 2,64 promilių girtumas. Dėl įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Papildyta antradienį: Policijos departamento antradienį paviešintoje svarbiausių praėjusios paros kriminalų suvestinėje užfiksuota, kad 
balandžio 20 d. apie 18 val. 43 min. į BPC paskambino neprisistatęs vyriškis, kuris pareiškė, kad užminavo Klaipėdos apskr. VPK Skuodo r. PK.

Patikrinus, sprogmenų nerasta. Įtariamasis neblaivus (2,64 prom. alkoholio) 43-ejų metų vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 285 str. 2 d. (Melagingas pranešimas apie visuomenei gresiantį pavojų ar ištikusią nelaimę: „Tas, kas melagingai pranešė ar paskleidė žinią apie visuomenei gresiantį pavojų arba didelę nelaimę, jeigu dėl to buvo iškviestos specialios tarnybos, padarė baudžiamąjį nusižengimą ir baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu.“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius