-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kraupi drama Gurkliuose: benzino pjūklu susižalojęs vyras nukraujavo ant mylimosios rankų

Tauragės rajone – skaudi ir apmaudi nelaimė. Aplinką tvarkęs ir malkas ruošęs 37 metų vyras netyčia mirtinai susižalojo veikiančiu benzininiu pjūklu. Į pagalbą vyrui skubėjo ir jo mylimoji, ir neįgalus tėvas, ir greitoji pagalba, tačiau trauma buvo pernelyg rimta.
Neįgalus žuvusiojo tėvas krimtosi nespėjęs į pagalbą sūnui.
Neįgalus žuvusiojo tėvas krimtosi nespėjęs į pagalbą sūnui. / Nojaus nuotr

Gurklių gyvenvietę sukrėtusi nelaimė nutiko šeštadienį apie 17 val.

Kaimo pakraštyje, prie vietos kapinių, darbavosi 37 metų vyras.

Įjungęs benzininį pjūklą, jis nupjovė išdžiūvusį medį, o tada genėjo sausuolio šakas, ruošdamas malkas.

Netikėtai vyras prarado lygsvarą – tikriausiai už kažko užkliuvo. Darbininkas krito ant veikiančio pjūklo.

Ašmenys susmigo į vyriško šlaunį ir kryptimi iš apačios į viršų padarė gilią žaizdą. Buvo pažeistos storos kraujagyslės. Prasidėjo drastiškas arterinis kraujavimas.

Vyras sugebėjo išsitraukti mobilųjį ir pranešti sugyventinei, kas nutiko. Tuo metu nukentėjusysis mėgino šliaužti namų link. Namiškiai savo ruožtu bėgo pas jį. Į pagalbą skubėjo ir nukentėjusiojo tėvas – be kojų neįgaliojo vežimėlyje sėdintis pagyvenęs vyriškis. Pakeliui jis keletą sykių apvirto.

Moteris į nelaimės vietą atbėgo pirmoji. Pakeliui ji dar bendravo su sugyventiniu telefonu. Kaip vėliau prasitarė širdgėlos prislėgtas sūnaus netekęs vyriškis, jei jam būtų pavykęs atskubėti laiku, jis pasistengtų kažkaip užspausti žaizdą ir laikyti ją tol, kol atvyks medikai. Tačiau šįsyk vyrui buvo lemta mirtinai nukraujuoti.

Kai atvyko greitoji pagalba, medikai iškart suprato, kad nelaimėliui nebepadės – jis buvo netekęs daugybės kraujo. Vyriškis užgeso, medikai konstatavo jo mirtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius