Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 07 29 /21:37

Miškelyje už Vilniaus romų taboro rastas negyvas narkotikų pražudytas vyras

Miškelyje, esančiame už Vilniaus romų taboro, trečiadienio pavakarę rastas negyvas vyras, praneša TV3 „Žinios“. Jis greičiausiai mirė nuo mirtinos heroino injekcijos.
Čigonų taboras
Čigonų taboras / Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Heroinas Narkotikai

Įtariama, kad kvaišalai buvo su žiurknuodžiais. Spėjama, kad lavonas šalia kelmo gulėjo nuo antradienio. Vyrui prieš dvi savaites buvo sukakę 35-eri.

Pastaruoju metu jau septynis žmones pražudė tabore pirkti narkotikai. Šią savaitę tai – jau trečias narkomanas, miręs nuo tabore pirktų kvaišalų.

Pareigūnų teigimu, narkotikai tabore yra maišomi su kitomis medžiagomis, praneša TV3 „Žinios“. Atlikus ekspertizę grynų narkotikų kvaišaluose randama ne tiek ir daug. Kartais tiek mažai, kad nepavyksta iškelti ir baudžiamosios bylos, skelbia TV3 „Žinios“. Kad narkomanai apkvaistų, narkotikai maišomi su chemikalais. Tokiu atveju, gali tekti kelti bylą ne dėl prekybos narkotikais, o dėl tyčinio nužudymo, nes su chemikalais sumaišyti narkotikais itin pavojingi.

Kaip skelbia TV3 „Žinios“, stokodami narkotikų, prekeiviai esą ėmė maišyti heroiną su žiurknuodžiais. Yra mačiusių, kuriame name trečiadienį rastas vyras įsigijo narkotikų. Jo šeimininkus apklausia pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius