Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje girtas ir teisių neturintis „Audi“ vairuotojas apgadino taksi automobilį

Naktį iš antradienio į trečiadienį Panevėžyje, Nepriklausomybės aikštėje smulkią avariją sukėlė neblaivus vairuotojas. Jis kliudė taksi automobilį.

Incidentas įvyko tuomet, kai „Audi“ vairuotojas atvažiavo į visą parą veikiančią naktinę parduotuvę-barą, kurioje bet kada galima įsigyti alkoholio. Vairuotojas nepastebėjo už jo transporto priemonės stovinčio taksi automobilio ir į jį atsitrenkė.

Nors per avariją transporto priemonės buvo apgadintos nežymiai, o ir žmonės nesusižalojo, tačiau vairuotojai eismo įvykio deklaracijos nepildė. Prasidėjus neaiškumams buvo iškviesti policijos pareigūnai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Jiems atvykus „Audi“ vairuotoju prisistatė vienas iš kompanijoje buvusių vaikinų. Jam nustatytas 1,22 promilės girtumas. Asmuo nepateikė ir vairuotojo pažymėjimo, nes jo neturi.

Paaiškėjo, kad automobilis priklauso ne „Audi“ vairavusiam vaikinui, o kitam asmeniui, todėl neblaivus vairuotojas prisivirė košės ne tik sau, bet ir pridarė rūpesčių automobilio savininkui.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Kadangi vairuotoju prisistatęs asmuo vairavo girtas ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, „Audi“ buvo priverstinai nuvežtas techninės pagalbos automobiliu ir uždarytas saugojimui.

Automobilis teismo sprendimu gali būti konfiskuotas, o vairuotojo laukia solidi bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius