Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prienuose partrenktą mergaitę į Kauną vežti buvo delsiama dėl GMP automobilių trūkumo

Penktadienį apie 18 val. Prienuose automobilis partrenkė dvylikametę. Mergaitės artimieji pasipiktino, kad Prienų ligoninėje daugiau nei dvi valandas prabuvęs vaikas taip ilgai nevežamas į Kauną. Medikai tvirtina, kad laukti teko dėl greitosios medicinos pagalbos automobilių užimtumo.
Avarijos vietoje
Asociatyvi nuotrauka: medikai / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Į 15min.lt redakciją penktadienį vakare kreipėsi sužalotos mergaitės teta Nadežda Žukevičienė. Moteris teigė, kad penktadienį apie 18 val. vaikas buvo partrenktas daugiabučio kieme.

Pirminiais duomenimis dėl avarijos kalta pati nepilnametė. Policijos pareigūnai nukentėjusios mergaitės artimuosius informavo, kad vaikas pats puolė po automobilio ratais.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Bendras pagalbos telefonas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Bendras pagalbos telefonas

Mergaitė nedelsiant buvo nuvežta į Prienų ligoninę. Tuomet ir prasidėjo artimųjų pasipiktinimą sukėlę įvykiai.

Sužalotos mergaitės teta tvirtino, kad rankos lūžius patyrusi nepilnametė beveik tris valandas turėjo laukti kol atvyks greitosios medicinos pagalbos automobilis ir ją nugabens į Kauną. Artimieji pasipiktino tokiu delsimu ir peikia sveikatos priežiūros sistemą.

Paspartinti proceso negali

Susisiekus su Prienų ligoninės Priėmimo – skubios pagalbos skyriumi buvo paaiškinta, kad mergaitei laukti pervežimo teko dėl elementarios priežasties.

Visus kvietimus perduodame per Bendrą pagalbos centrą ir Kaunas reguliuoja, kur siųsti greitąją pagalbą.

„Visus kvietimus perduodame per Bendrą pagalbos centrą ir Kaunas reguliuoja, kur siųsti greitąją pagalbą. Mano žiniomis, tuo metu laisvų automobilių nebuvo. Neseniai perskambinau antrą kartą ir sužinojau, kad automobilis yra grįžęs iš iškvietimo ir vyksta pas mus.

Šiuo metu mergaitę jau veža į Kauną. Viską reguliuoja Kaunas. Kada ir ką vežti“, – paaiškino Priėmimo – skubios pagalbos skyriaus telefonu atsiliepusi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius