Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jausminga „Germanwings“ lakūno kalba prieš skrydį: „Aš jus saugiai parskraidinsiu namo“

„Germanwings“ lėktuvo keleivė „Facebook“ tinkle pasidalijo jautria kalba, kurią ketvirtadienį prieš pat skrydį visiems pasakė lakūnas – patikindamas, kad jis juos visus pargabens saugiai namo, rašo „The Mirror“.
Lakūnas
Lakūnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Britta Englisch į „Germanwings“ lėktuvą įlipo praėjus dviem dienoms po to, kai Andreasas Lubitzas, manoma, sąmoningai sudaužė kitą šių oro linijų orlaivį Alpių kalnuose. Žuvo visi 150 juo skridę žmonės.

Jau tądien „Germanwings“ buvo priversti atšaukti keletą skrydžių – lakūnai atsisakė skristi.

Tačiau net ir po tragedijos visi priversti grįžti į kasdienio gyvenimo vėžes. Ketvirtadienį B.Englisch aprašė, kaip vienas oro linijų lakūnas visiems keleiviams ir įgulos nariams pasakė itin emocingus žodžius.

„Vakar ryte, 8.40 val., su dvejopais jausmais įlipau į „Germanwings“ lėktuvą, kuris skrido iš Hamburgo į Kelną. Tačiau tuomet kapitonas ne tik pats asmeniškai pasisveikino su kiekvienu keleiviu, bet ir pasakė kalbą prieš pakilimą. Ne iš lakūnų kabinos, o stovėdamas tarp keleivių“, – rašė moteris.

„Apie tai, kaip jį ir įgulą paveikė tragedija, – tęsė ji. – Apie tai, kaip ir pati įgula keistai jaučiasi, tačiau visi jie čia buvo savo noru. Apie tai, kaip ir jis turi šeimą, įgulos nariai taip pat turi šeimas, ir kad jis padarys viską, kad užtikrintų, jog visi grįžtų pas juos namo.“

„Buvo visiška tyla. Ir tuomet visas lėktuvas prapliupo plojimais“, – prisiminė B.Englisch.

„Norėčiau padėkoti šiam kapitonui. Už tai, kad suprato, ką mes visi galvojome. Ir už tai, kad mane nuramino dėl skrydžio“, – pridūrė ji.

Jos žinute „Facebook“ tinkle jau pasidalijo tūkstančiai.

 

Gestern morgen um 8:40 h stieg ich mit gemischten Gefühlen in einen Germanwings Flug von Hamburg nach Köln. Doch dann...

Posted by Britta Englisch on Wednesday, 25 March 2015

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius