-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 10

Šiauliai vietoje Majamio? Ričardui Berankiui turas JAV gali baigtis žymiai greičiau

Ričardo Berankio turas Jungtinėse Amerikos Valstijose gali pasibaigti jau kitą savaitę, nes geriausias Lietuvos tenisininkas nepateko į „Masters“ serijos turnyrus Indian Velse bei Majamyje. Šiose varžybose lietuvis galės dalyvauti tik įveikęs atranką, tačiau gali būti, kad R.Berankis verčiau vyks į Šiaulius ir žais Daviso taurės varžybose.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

R.Berankio vienas pagrindinių šio sezono uždavinių patekti į olimpines žaidynes. Jis privalo šiemet sužaisti bent vieną mačą Daviso taurės varžybose ir tik tada, jeigu leis reitingas, galės dalyvauti Rio de Žaneiro žaidynėse. 

Šiuo metu R.Berankis dalyvauja Memfyje vykstančiame ATP 250 serijos turnyre. Rytoj dėl vietos ketvirtfinalyje 102-ą vietą pasaulio reitinge užimantis šalies tenisininkas kovos su Damiru Džumhuru (ATP 78). 

„Man labai svarbios olimpinės žaidynės. Visų pirma todėl, kad Lietuva dar niekada nėra turėjusi tokiose varžybose savo atstovo, – LNK žinioms prieš kelias savaites kalbėjo R.Berankis. – Tikrai būtų labai džiugu patekti į olimpines žaidynes. Tai yra labai realu. Tiesiog reikia gerai atidirbti šį pusmetį. Tikiu, kad pavyks.“ 

VIDEO: Pasakojimas apie Memfio teniso turnyrą

Po turnyro Memfyje dar suplanuotas ATP 250 serijos „Delray Beach Open“ turnyras. Tačiau į prestižinius ATP 1000 serijos „Masters“ turnyrus lietuviui patekti neleido reitingas. Į Indian Velso pagrindinį turnyrą žemiausias reitingas – 78-as, Majamyje – 76-as.   

Daviso taurės varžybos Šiauliuose vyks kovo 4-6 dienomis. Lietuvos rinktinė kovos su Norvegijos tenisininkais. 

VIDEO: ATP turnyras Delrei Biče

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius