-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikų charakteris pagal Zodiaką

Kai kurie tėvai teigia, jog vaikus planavo taip, kad gimtų po tam tikru Zodiako ženklu. Būna netgi tokių, kurie kreipiasi į astrologus, kad šie nustatytų, kokio ženklo atžala geriausiai tiktų. Aišku, taip kruopščiai planuoti, tikriausiai nebūtina. Bet auklėjant mažylį, atkreipti dėmesį į žvaigždžių žinovų pastebėjimus visai įdomu...
Prie sūpynių žaidžiantis vaikas/ Asociatyvi nuotr.
Mergaitė / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kantrybė, tolerancija ir geranoriškumas –  šios savybės, ko gero, labiausiai pravers auklėjant Avino ženklo mažylį. Pernelyg didelis jūsų griežtumas bei reiklumas pavers jį labai nelaimingu ir „sunkiu vaiku“, o įsakmus tonas sukels norą priešintis.

Avinui neverta grasinti, kur kas geriau jo energiją nukreipti į konstruktyvią veiklą (kartu pakloti lovą, surinkti žaislus, susitvarkyti kambarius). Tokį vaiką nesunku užkrėsti entuziazmu – reikia tik geros idėjos. Nuoširdus ir  draugiškas jūsų elgesys padės užauginti malonią, komunikabilią ir visuomenėje aktyvią asmenybę.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Paprastai Jautukai būna ramūs, paklusnūs geri vaikai. Labai dažnai jie būna ypač prisirišę prie mamos. Taigi jei norite, kad po šiuo ženklu gimęs jūsų mažylis augtų laimingas, kuo dažniau kartokite, kad jį LABAI mylite.

Tarp kitų vaikų Jautis gali atrodyti kuklus, netgi truputį drovus. Jis nelinkęs būti dėmesio centre, nesiveržia viešai demonstruoti savo talentų (aišku, tai nereiškia, kad jų neturi). Todėl svarbi jūsų pareiga – įkvėpti jam pasitikėjimo savimi, padrąsinti. Nepamirškite mažyliui periodiškai priminti, koks jis šaunus ir kiek visko moka. Taip pat skatinkite jį žaisti kuo daugiau judrių žaidimų, ugdykite jo aktyvumą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pirmiausia reikėtų pastebėti, jog auginti šio ženklo vaiką be galo įdomu. Dvynių ženklo mažylis be galo imlus įspūdžiams, nuovokus, kūrybingas. Gerbia vyresnius žmones ir stengiasi visiems patikti, lengvai suranda bendrą kalbą tiek su suaugusiais, tiek su bendraamžiais.

Taigi kad kuo geriau atsiskleistų įgimtos jo savybės, dažnai su juo lankykitės įvairiuose renginiuose, įdomiose vietose ir pan. Dažnas aplinkos keitimas ir įvairi veikla tokiam vaikui yra būtini. Antraip jis gali tapti nepakenčiamas zirzeklis arba vargiai sutramdomas išdykėlis. Taip pat labai svarbu Dvynius auklėti dvasingai ir kuo mažiau akcentuoti materialius dalykus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Mažasis Vėžiukas ir jo mama – neperskiriama visuma. Taigi jei nenorite pažeisti jautrios mažylio psichikos, stenkitės nepalikti jo pernelyg ilgai kitų žmonių globai. Kad taptų nuo jūsų mažiau priklausomas emociškai, galite nupirkti jam naminį gyvūną. Taip pat įsidėmėti, kad švelnaus Vėžiuko negalima itin grubiai bausti, garsiai ant jo rėkti.

Jei vaikas blogai elgiasi, verčiau apeliuokite į jo jausmus, pvz., sakydama: „Mane labai skaudina tavo elgesys.“ Gamtos apdovanotas atjauta, mažylis jus supras. Beje, Vėžiukai  paprastai būna be galo artistiškos asmenybės. Jų gabumus derėtų lavinti įvairiomis kryptimis bei suteikti laisvės saviraiškai.

Taip pat skaitykite: Kaip berniuką užauginti tikru vyru

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius