Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltisches Haus“ ir „Iki“ Balsiuose statys prekybos centrą

Nekilnojamojo turto projektų vystytoja ir valdytoja bendrovė „Baltisches Haus“ drauge su prekybos tinklu „Iki“ Vilniuje statys koncepcinį prekybos ir paslaugų centrą, pranešė bendrovė.
Projekto eskizas
Projekto eskizas
Temos: 2 Balsiai „Iki“

„Ateities prekybos ir paslaugų centras turi būti draugiškas žmogui. Tai reiškia galimybę kurti darbo vietas ir plėtoti savo verslą kaimynams, akį turi džiuginti išskirtinė architektūrą, neprimenanti dėžės. Labai svarbu patogus ir saugus susisiekimas, gerai organizuotas visuomeninio transporto, dviračių, pėsčiųjų eismas, saugi vieta dviračiui.

Žalias stogas ant tokio pastato ir kitos planuojamos ekonaujovės, tai yra fantastika. Tikimės, kad Balsiai taps gražesni bei patogesni gyventojams, juk tai bus tarsi nauji ir šviesūs vartai į mūsų gyvenamųjų namų rajoną. Ten ligi šiol buvo tamsa”, – cituojamas Balsių bendruomenės pirmininkas Rimantas Micka.

Projektą vystančios  bendrovės „Baltisches Haus“ generalinio direktoriaus Saulius Buteliausko nuomone, šio paslaugų ir prekybos centro kūrimas leis parodyti, kaip tvarios statybos bei architektūros idėjos įgyvendinamos praktiškai.

„Norime įgyvendinti svajonę – sukurti ateities paslaugų centrą. Tam turime tvirtą idėjinį pagrindą, tarptautinę profesionalų komandą ir progresyvios Balsių bendruomenės palaikymą”, – cituojamas S.Buteliauskas.

Balsių „Iki” projektiniai pasiūlymai visuomenės svarstymui bus pristatyti lapkričio 12 d. Projektas bus įgyvendinamas bendradarbiaujant su „JP Architektūra“, „Baltic Engineers“ ir kitais partneriais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius