Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Turkijoje viešinti Neringa Šiaudikytė vis dar gyvena audringo gimtadienio nuotaikomis

25-asis gimtadienis dainininkei Neringai Šiaudikytei įsimins ilgam – jam skirtos iškilmės surengtos ir kulinarinėje studijoje, ir naktiniame klube, Neringa puošėsi ir išskirtine suknele Lietuvoje, ir seksualiu bikiniu Turkijos paplūdimyje.
Neringos Šiaudikytės gimtadienis
Neringos Šiaudikytės gimtadienis / Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė

„Šįmet gimtadienis tikrai ypatingas. Jis sutapo su dar dviem labai svarbiomis progomis – sužadėtuvėmis bei pirmojo mano dainos vaizdo klipo pristatymu“, – sakė Turkijoje su šeima besiilsinti dainininkė. 

Viešbutyje, turistų vertinamame dėl itin aukšto aptarnavimo lygio, pramogų bei kokybiško maisto gausos, antrą kartą gimtadienį švenčianti N.Šiaudikytė sakė, jog tikrąją sukakties dieną dėl vėsesnio oro lankėsi Antalijoje bei apžiūrėjo kurortinį miestą.

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė Turkijoje

„O šiandien – deginamės ir leidžiame laiką paplūdimyje!“, – ramiu poilsiu džiaugėsi N.Šiaudikytė, užsimenanti, jog iki šiol prisimena gimtadienio vakarėlio, surengto Kaune, nuotaikas.

Ypatingai progai jubiliatė pasirinko ypatingą drabužį – baltutėlę dizainerės Stella McCartney suknelę, specialiai asmeninei šventei įsigytą užsienyje. 

Pirmiausia iškilmingą vakarą svečiai buvo pakviesti į Kaune esančią kulinarinę studiją, kur jiems užkandžius, karštus gurmaniškus gardumynus ir desertus ruošė virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius, o kokteilius maišė geriausi laikinosios sostinės barmenai. 

Asmeninio albumo nuotr./Neringos Šiaudikytės gimtadienio vakarėlis
Asmeninio albumo nuotr./Neringos Šiaudikytės gimtadienio vakarėlis

„Ir kaip galima nešvęsti gimtadienių? Šįmet greta savęs tikrai mačiau laiko patikrintus draugus, mylimus tėvus, sesę, sužadėtinį... Galėjome keturias valandas pabendrauti, pasidalinti prisiminimais, pažiūrėti nuotraukas. O tada – į naktinį klubą „Nox“, kur vyko ne tik mano koncertas ir vaizdo klipo pristatymas, bet ir linksmybės iki paryčių“, – pasakojo N.Šiaudikytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius