Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jolanta Leonavičiūtė nuoga reklamavo krūtų didinimo operacijas: „Kodėl reikia gėdytis savo kūno?“

Modelis, TV projektų dalyvė Jolanta Leonavičiūtė nesigėdija prieš kameras nusimesti drabužių. Ji ne kartą dalyvavo įvairiose atvirose fotosesijose, kur nepabijojo atvirai apsinuoginti. Žmonės.lt skaitytojas redakcijai atsiuntė nuotrauką, kurioje Jolanta pozuoja visiškai nuoga. Susisiekus su Jolanta, ji užsiminė, kad nuotrauka daryta prieš maždaug trejus metus, kuomet Jolanta tapo vienos plastinės chirurgijos paslaugas teikiančios įmonės reklaminiu veidu.
Jolanta Leonavičiūtė
Jolanta Leonavičiūtė

„Nesuprantu, kodėl reikia gėdytis savo kūno. Jie labai ilgai ieškojo modelio, darė didelę atranką. Norėjo, kad modelis turėtų gražų kūną“, – Žmonės.lt sakė Jolanta.

O kaip tuomet aktoriai, kurie turi nusirengti prieš kameras, kino teatruose rodo juos nuogus duše?

Praėjusi atranką ir tapusi įmonės veidu, ji įsiamžino specialioje fotosesijoje, kurioje nepabijojo atidengti ir krūtų, ir užpakaliuko.

„Visa tai estetiška. O kaip tuomet aktoriai, kurie turi nusirengti prieš kameras, kino teatruose rodo juos nuogus duše? Ten viskas yra normalu. Tai tiesiog darbas“, – sakė ji.

Jolanta Leonavičiūtė reklaminiame plakate prieš kelis metus
Jolanta Leonavičiūtė reklaminiame plakate prieš kelis metus

Paklausta, ar pati kada nors yra gulusi po grožio peiliu, Jolanta atsakė: „Per daug asmeniškas klausimas. Tobulinti kūną reikia sportu bei sveikai maitinantis.“

Tai nebe pirma Jolantos fotosesija, kurioje ji įsiamžino nuoga. Praėjusių metų pabaigoje vienos įmonės kalendoriui ji drauge su fotografu Gediminu Žilinsku surengė išsirtinę fotosesiją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Modelis Solveiga Mykolaitytė pademonstravo gundantį užpakaliuką

Jolanta Leonavičiūtė
Jolanta Leonavičiūtė reklamuoja plastinės chirurgijos paslaugas
Jolanta Leonavičiūtė
Jolanta Leonavičiūtė reklamuoja plastinės chirurgijos paslaugas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius