-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milita Daikerytė, vyresnioji sesuo Silvija ir mama Sonata – visos lyg seserys

Turbūt kiekvienai mamai palyginimas, kad ji ir jos dvi suaugusios dukros drauge atrodo kaip trys seserys – didžiausias komplimentas. Panašių pastebėjimų neretai sulaukia ir dainininkė Milita Daikerytė (18). Atvykusi į renginius su šešeriais metais vyresne seserimi Silvija (24) ir mama Sonata jos juokais vis pavadinamos trynukėmis.
Milita Daikerytė su mama Sonata ir seserimi Silvija
Milita Daikerytė su mama Sonata ir seserimi Silvija / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Man atrodo, kad mes visos labai skirtingos, tačiau taip yra turbūt todėl, kad puikiai žinome kiekvienos iš mūsų charakterį. Visos esame labai skirtingos“, – Žmonės.lt sakė Milita.

Pasak jos, sesuo Silvija – gerokai lankstesnio charakterio, lengviau prisitaikanti. Tuo tarpu pati Milita – griežtesnė, daugeliu klausimų turinti tvirtesnę nuomonę.

„Mama yra jaunatviška tiek išore, tiek savo vidumi. Ji mielai visur su mumis eina, noriai lankosi renginiuose, drauge praleidžiame daug laiko. Man malonu, kad mus pavadina sesėmis“, – sakė Milita.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Milita Daikerytė

Malonu ir mamai Sonatai. „Toks palyginimas – didelis įvertinimas, komplimentas, kurį vertinu. Stengiuosi lygiuotis į dukras, pasitempti“, – sakė ji.

Moteris užsiminė, kad būdama mama ne tik pati duoda dukroms patarimus, o mielai juos priima ir iš jų. „Turiu ko pasimokyti tiek iš Silvijos, tiek iš Militos. Ji šeimoje didelė stilistė, visuomet duoda pastabų“, – kalbėjo ji.

Sonata sako nuolat besistengianti palaikyti gerą santykį su dukromis. Jos jai didelis ramstis tiek smagiomis gyvenimo dienomis, tiek sunkesniais momentais. 

„Malonu kartais pačiai sau pripažinti, kad dukros mane pranoko. Gražiai sutarti mums visoms labai svarbu. Todėl stengiamės nemažai laiko praleisti kartu. Drauge einame apsipirkti, kartu susėdame prie bendro stalo, pasikviečiame ir močiutę, nueiname į bažnyčią tiek švenčių, tiek paprastomis dienomis“, – sakė Sonata.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Silvija ir Milita Daikerytės su mama Sonata

TAIP PAT SKAITYKITE: Pramogų elito vakarėlyje padvelkė Kalėdų dvasia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius