Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Mis Visata“ dalyvę Patriciją Belousovą Vilniuje aplankė „Mis Rusija 2014“ Julia Alipova

Konkurse „Mis Lietuva 2014“ pirmąja vicemis išrinkta šokėja Patricija Belousova antradienio popietę leido malonioje draugijoje – ją Vilniuje aplankė „Mis Rusija 2014“ karūną nešiojanti gražuolė Julia Alipova. Pasirodo, merginos – labai geros draugės.
Patricija Belousova ir Yulia Alipova
Patricija Belousova ir Yulia Alipova / Asmeninio albumo nuotr.

Žmonės.lt P.Belousova pasakojo su J.Alipova susipažinusi Majamyje vykusiame grožio konkurse „Mis Visata“. Nors čia merginos ir buvo varžovės, iškart susidraugavo. O draugystės būta tvirtos – iki šiol išliko. 

„Konkurse iškart labai gerai sutarėme, tapome geriausios draugės. Taip ir liko. Dabar labai džiaugiuosi, kad turiu tokią draugę“, – Žmonės.lt sakė P.Belousova. 

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Patricija Belousova „Mis Visatos“ finale
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Patricija Belousova „Mis Visatos“ finale

Dabar J.Alipova ir P.Belousova gana dažnai susitinka. Ypač žinant, kad Patricija nemažai laiko praleidžia Maskvoje, kur treniruojasi. Bet ir Y.Alipova į Lietuvą atvyksta. Šis kartas – jau ne pirmas. 

„Susitinkame, kai aš būnu Rusijoje, taip pat kai ji atvyksta į Lietuvą, be to, ir kitose pasaulio šalyse, kur tenka būti. Dabar ji atvyko dviems dienoms. Labai gerai praleidome laiką. Norėjome pasišnekėti... Turėjome, ką pasipasakoti, – kaip ir visos merginos. Jokių ekskursijų man vesti nereikėjo – čia buvo tiesiog mergaitiškas susitikimas, pabuvimas kartu“, – Žmonės.lt paaiškino P.Belousova. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius