-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Panelės“ žurnalą palieka 20 metų jį kūrusi redakcija su Jurga Baltrukonyte priešakyje

Pernai 20-uosius leidybos metus atšventęs žurnalo „Panelė“ kolektyvas 21-ojo leidinio gimtadienio nesulauks – redakcija nusprendė palikti žurnalą, praneša Žmonės.lt.
Jurga Baltrukonytė
Jurga Baltrukonytė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Žmonės.lt žiniomis, „Panelės“ redakciją nusprendė palikti visi nuo pat pradžių žurnalą kūrę darbuotojai, išskyrus maketuotoją: vyriausioji redaktorė Jurga Baltrukonytė, menininis redaktorius ir fotografas Algis Kriščiūnas, skyrių redaktoriai Agnė Pačekajė ir Orijus Gasanovas.

Toks sprendimas buvo priimtas dėl aplinkybių, kurių kol kas „Panelės“ redakcija nekomentuoja. 

„Taip, galiu patvirtinti, kad šis mėnuo – paskutinis mūsų darbo „Panelėje“ mėnuo. Esame be galo dėkingi savo ištikimiems skaitytojams, 20 metų buvusiems su mumis, mylėjusiems ir skaičiusiems „Panelę“, kuri buvo tapusi savotiška populiarumo legenda. Leidėjai žurnalą, be abejo, leis ir toliau. Smagu, kad savo kūdikį paliekame tvirtai stovintį ant kojų. Tikimės, kad pasikeitimai visiems išeis į naudą. Ketiname ir toliau suktis žiniasklaidos versle, nes tą išmanome geriausiai. Džiugu, kad vos pasklidus gandams jau sulaukėme įdomių pasiūlymų“, – susidariusią padėtį portalui Žmonės.lt pakomentavo J.Baltrukonytė.

Paskutinė dabartinės „Panelės“ redakcijos darbo diena – balandžio 30-oji. Šiuo metu kolektyvas, dažnai vadintas „dream team“, baigia paruošti paskutinį pačių kurtą žurnalo numerį.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jurga Baltrukonytė ir Algis Kriščiūnas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jurga Baltrukonytė ir Algis Kriščiūnas

Šį žurnalą leidžiančios UAB „Delfi“ direktorius Vytautas Benokraitis Žmonės.lt sakė, kad „Panelės“ leidyba bus tęsiama.

Direktoriaus teigimu, pristatant dabartinei redakcijai naują žurnalo viziją, nepavyko rasti bendros kalbos. „Šioje vietoje išsiskyrė mūsų požiūriai. Nebuvo konflikto. Manau, išsiskyrėme labai taikiai“, – tikino jis. 

„Jaučiame, kad dabartinė „Panelė“ paseno kartu su redakcija. Aišku, žmonėms esame dėkingi už jų darbą, bet matome, kad reikia naujo, vakarietiško požiūrio į leidinį. Dabar žurnalas yra per daug pesimistiškas, negatyvus. Orientuodamiesi tik į jauną auditoriją, 15-25-erių metų skaitytojus, keičiame žurnalo koncepciją – laukia šviežia, vakarietiška koncepcija“, – Žmonės.lt sakė V.Benokraitis.

Naujų darbuotojų „Panelės“ redakcijai ieškoti neprireikė. „Esame didelė organizacija. Darbuotojų rotacija jau įvyko“, – sakė V.Benokraitis.

Pernai „Panelė“ atšventė 20-metį:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius