Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Stebėtinai į Kim Kardashian panaši Milana Aslani kaltina garsenybę sugriovus jos gyvenimą

Nors daugelis moterų svajoja atrodyti kaip amerikietė Kim Kardashian, o daugelis vyrų norėtų tokią moterį turėti šalia, būti panašiai į K.Kardashian gali būti visai nesmagu: antai buvęs modelis Milana Aslani tikina, kad panašumas į garsenybę lėmė sugriuvusį pačios asmeninį gyvenimą, rašo mirror.co.uk.
Milana Aslani
Milana Aslani / Facebook.com nuotr.
Temos: 1 Kim Kardashian

M.Aslani tikina, kad dėl panašios išvaizdos į K.Kardashian žlugo jos karjera, prie namų nuolat budi paparacai – galvoja, kad čia gyvena garsenybė. Iš tiesų jųdviejų panašumas akivaizdus: ilgi tamsūs plaukai, šokoladinė oda, putlios lūpos, viliokės žvilgsnis, įspūdinga figūra. 

M.Aslani neslepia pagiežos garsenybei: vadina ją neturinčia talento, kaltina dėl asmeninio gyvenimo nesėkmių. „Panašumas į Kim man tikrai kainavo darbo vietą, nes mane nuolat su ja painiojo. Norėčiau, kad žmonės į mane žvelgtų kaip į asmenybę, o ne kaip į K.Kardashian. Tas panašumas sužlugdė mano modelio karjerą, trukdė dirbti televizijoje. Taip, Kim turi daug gerbėjų, kuriems patinka jos stilius, makiažas, tačiau už viso to nėra talento“, – tikino M.Aslani. 

Buvusio modelio teigimu, taip apie K.Kardashian galvoja daugelis, tik ne visi drįsta pasakyti. Pačią ją itin nervina nuolatiniai klausimai, ar taip atrodo plastinių operacijų dėka, o galbūt yra K.Kardashian sesuo. 

„Žmonės mane stabdo gatvėje ir prašo nusifotografuoti. Kartą paparacai bandė užfiksuoti, kaip sėdu į automobilį... Mano vaikinas vairuoja panašų į tą, kurį turi Kim, taigi tai traukia paparacų dėmesį. Kai esu su akiniais nuo saulės ir nešuosi maišus su dizainerių logotipais mane lengva supainioti su Kim, tačiau specialiai to tikrai nedarau“, – tikina ji. 

Tačiau pripažįsta, kad panašumai su K.Kardashian – ne tik išoriniai: M.Aslani taip pat nesiskundžia finansine padėtimi, mat draugauja su naftos magnatu, yra pasirodžiusi televizijos realybės šou.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kim Kardashian su dukra North
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kim Kardashian su dukra North

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius