-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Karolina Toleikytė: „Jos mane užsipuolė ir pasakė – mes tavo snukį sutrinsim su asfaltu“

Viena garsiausių pasaulyje lietuvių modelių Karolina Toleikytė prisipažino – dėl savo išvaizdos ji patyrė ir psichologinį, ir fizinį smurtą.
Karolina Toleikytė
Karolina Toleikytė / Adamo Aleksejevič nuotr.
Victor Morozov nuotr./Karolina Toleikytė
Victor Morozov nuotr./Karolina Toleikytė

Smūgiai į veidą, negailestingos patyčios, netgi teismas, kuriame skriaudikės taip ir nesuprato, ką blogo jos padarė – šiandien Karolina norėtų tai pamiršti, tačiau  tai prisiminusi jos mama Kristina Toleikienė vis dar sunkiai slepia ašaras. 

„Ji turėjo be galo ilgus šviesius plaukus ir aš atsimenu, kad ją guosdama bandžiau pašukuot ir kiek braukiau, tiek jų liko saujoj“, – atviravo K.Toleikienė LNK gyvenimo būdo žurnalui „Nuo... Iki...“.

Prieš porą metų Karoliną bevaikščiojančią parke užsipuolė jos bendramokslės, kurios tėškė: „Mes tavo snukį sutrinsim su asfaltu“. Nežinia, kuo būtų pasibaigusi ši istorija, jeigu ne pro šalį ėję vaikinai, kurie padėjo Karolinai išsigelbėti nuo bendraamžių. 

Patirtos bendraamžių patyčios „Mis Fashion TV 2014“ nugalėtojai Karolinai Toleikytei iki šiol kelia siaubą, garsi mergina pirmą kartą atvirai prieš kameras papasakos, ką jai teko patirti dėl išskirtinės išvaizdos, kuri jai galiausiai atnešė pasaulinę šlovę. 

Asmeninio albumo nuotr./Karolina Toleikytė
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Toleikytė

Pirmadienį, 20.20 val. gyvenimo būdo laidoje „Nuo… iki“ – atviras garsios manekenės Karolinos Toleikytės pasakojimas apie modelių pasaulio užkulisius, skyrybas su mylimuoju ir pažintį su aktoriumi Leonardu Di Caprio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius