-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aiškėja pirmosios detalės apie atgimsiantį „Nokia 3310“

Nuo tų laikų, kai žmonės didžiavosi savo kišenėje turėdami „Nokia 3310“, nutekėjo daug vandens, tačiau teigiami žmonių prisiminimai neblėsta – gerbėjų nemirtingieji „Nokia“ modeliai vis dar turi daugybę. O žinios apie galimą „Nokia 3310“ atgimimą gerokai krestelėjo technologijų pasaulį – ir tikimybė, kad žinios yra teisingos, didėja su kiekviena diena, rašo „Independent“.
Nokia 3310 dangtelių pavyzdžiai
Nokia 3310 dangtelių pavyzdžiai / Circulardesigncases.nl nuotr.

Naujausi duomenų nutekėjimai pateikia daugiau informacijos apie pristatymui ruošiamo įrenginio, kuris, kaip manoma, kainuos 59 eurus, galimybes. Pavyzdžiui, Kinijos technologijų bendrovė „Vtech“ skelbia, kad telefono ekranas bus spalvotas, o ne dviejų spalvų ir 84 x 84 taškų raiškos.

Vaizdas ekrane nebus labai ryškus – tokiu būdu bus ilginama akumuliatoriaus veikimo trukmė – tačiau spalvingumas turėtų padidinti smagumą žaidžiant klasikinę „Gyvatę“.

Skirtingai, nei kituose bendrovės „HMD Global“ telefonuose, platinamuose su „Nokia“ prekės ženklu, atnaujintame 3310 modelyje nebus „Android“ operacinės sistemos.

Tikimasi, kad naujasis 3310, kurio pristatymas turėtų įvykti jau visai netrukus, prieš pat kitą savaitę prasidėsiančią „Mobile World Congress“ parodą, bus kelių spalvų: raudonos, žalios, geltonos ir galimai kitų, telefonas bus plonesnis ir lengvesnis už senąjį 3310.

„Nokia 3310“ kultinio įrenginio reputaciją užsitarnavo dėl daugelio priežasčių: jo akumuliatorius veikė labai ilgai, o pats telefonas buvo itin atsparus aplinkos poveikiui – naudotojai jį vadino „nesunaikinamu“.

Anot leidinio „Independent“, vartotojai tikėsis, kad ir atnaujintas modelis paveldės visas gerąsias originalo savybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius