-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Angry Birds“ kasdien pražaidžiama po 300 mln. minučių

Populiarusis žaidimas „Angry Birds“ nepraranda populiarumo. Anot jo kūrėjų, žaidėjai kasdien su juo praleidžia milijonus minučių.
Žaidimas „Angry Birds“
„Angry birds“ žaidimo kadras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kompanijos „Rovio“ generalinis direktorius Šiaurės Amerikai Andrew Stalbowas teigia, kad įvairios „Angry Birds“ versijos buvo atsisiųstos per 400 mln. kartų. Šiuo metu žaidimą kasdien įsijungia apie 30 mln. žmonių, o bent kartą per mėnesį jį žaidžia 130 mln. klientų, rašo Mashable.com.

Kasdien jis žaidžiamas apie 300 mln. minučių, arba daugiau nei 1,8 mlrd. valandų per metus.

A.Stalbowas taip pat atskleidė, kad žaidimo populiarumas smarkiai auga Kinijoje. Dėl to kompanija neseniai išleido kiniškos žaidimo versijos atnaujinimą.

Be to, artimiausiu metu „Rovio“ išleis specialų „Angry Birds“ atnaujinimą Helovino proga, kuriame bus slaptas naujas paukštis (žinoma tik tai, kad jis yra geltonas ir atrodo panašus į antį).

Prieš kelerius metus „Rovio“ kūrė žaidimus tokioms kompanijoms kaip „Electronic Arts“ ir jau buvo atsidūrusi ant bankroto slenksčio. Ant kojų ji atsistojo po to, kai nusprendė kurti žaidimus mobiliosioms platformoms. Anksčiau vos devynis darbuotojus turėjusioje kompanijoje šiuo metu dirba 170 žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius