Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Apple“ jau 2,5 mln. kartų taisė „Apple Maps“

Kai pasirodė „Apple Maps“, šie žemėlapiai sulaukė daugiau pašaipų nei liaupsių – ir visai ne be reikalo. Juose buvo daugiau problemų nei vartotojai galėjo suskaičiuoti. „Apple“ naudotojai buvo nustebę – juk jie įpratę prie aukščiausios kokybės produktų, rašo „Mashable“.
„Apple Maps“ tarnyboje galima rasti šmaikščių gatvių pavadinimų, pavyzdžiui, Kabule atsirado gatvė „Bad Monkey“ (liet. bloga beždžionė).
„Apple Maps“ tarnyboje galima rasti šmaikščių gatvių pavadinimų, pavyzdžiui, Kabule atsirado gatvė „Bad Monkey“ (liet. bloga beždžionė). / „Scanpix“/AFP, Slate.com nuotr., 15min.lt montažas
Temos: 1 „Apple“

Praėjus 4 metams „Apple Maps“ yra žymiai geresni ir labiau patinkantys vartotojams. Kai kuriais aspektais netgi beveik prilygsta „Google Maps“. Tačiau tobulėjimo kelias nebuvo lengvas. „Apple“ pripažino, kad jiems reikėjo padaryti milijonus pakeitimų.

Įmonės viceprezidentas, atsakingas už internetinę įrangą ir paslaugas, Eddy Cue interviu „Daring Fireball“ sakė: „Mes taisėme daugiau kaip 2,5 mln. nusiskundimų, kuriuos gavome tiesiogiai iš savo vartotojų. Juos ištaisę pranešdavome vartotojams, kad tai jau sutvarkyta.“

E.Cue taip pat diskutavo apskritai apie „Apple“ įrangos kokybę. Jis kartu su įmonės viceprezidentu, atsakingu už įrangos inžineriją, Craigu Federighi kalbėjo, su kokiu spaudimu kaskart susiduria „Apple“, kai pristato naują paslaugą. „Šuolis yra neįtikėtinas. Nuo nulio einame tiesiai prie tarptautinio masto – per vieną naktį“, – sakė C.Federighi.

Jie taip pat atskleidė ir kitos statistikos – pavyzdžiui, „Apple Music“ turi 11 mln. mokančių vartotojų, „Siri“ per savaitę apdoroja milijardus užklausų, o „App Store“ ir „iTunes“ per savaitę atliekama 750 mln. transakcijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius