Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atgimusi „Nokia“ pristatė pirmąjį telefoną

Praėjus dviems savaitėms po oficialaus pranešimo apie „Nokia“ sugrįžimą į mobiliųjų telefonų rinką, kompanija „HMD Global“ pristatė savo pirmąsias naujienas su legendiniu prekės ženklu.
Naujasis „Nokia 150“ mobilusis telefonas
Naujasis „Nokia 150“ mobilusis telefonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Žinoma, tai nėra ilgai laukti „Android“ išmanieji, kurių anonsas planuojamas 2017 metų pirmąjį pusmetį, o įprasti mygtukiniai telefonai – „Nokia 150“ ir „Nokia 150 Dual SIM“, galintys dirbti GSM 900/1800 MHz tinkluose, tačiau neturintys net paprasto 3G modemo.

Kaip ir kiti šios šeimos, kurios egzistavimo nenutraukė net Suomijos įmonės mobiliojo ryšio padalinio pardavimas „Microsoft“, nariai, „Nokia 150“ ir „Nokia 150 Dual SIM“ yra tas pats modelis su skirtingu SIM kortelių lizdų skaičiumi. Nesunku atspėti, kad pirmuoju atveju jis yra vienas, o antruoju – du.

VIDEO: Nokia 150 - Official Trailer

„Nokia 150“ korpusas pagamintas iš įbrėžimams atsparaus polikarbonato. Telefonas gavo 2,4 colių ekraną su 320 × 240 raiška ir programinės įrangos platformą „Series 30+“ su įdiegtais dviem paprastais žaidimais – „Gyvate“ ir lenktynėmis. Yra 0,3 megapikselių (VGA) galinė kamera su LED blykste, Bluetooth 3.0 adapteris, „microSD“ lizdas, palaikantis iki 32 GB atminties korteles, ir nuimama 1020 mAh talpos baterija BL-5C. Telefonas taip pat turi FM radiją, MP3 grotuvą ir 3,5 mm audio jungtį ausinių prijungimui.

Gamintojas teigia, kad energijos „Nokia 150“ akumuliatoriuje su viena SIM kortele pakanka 22 valandoms pokalbio ir 31 dienai budėjimo, o dviejų SIM versijos budėjimo laikas yra 25 dienos. Įkrovimas atliekamas per „micro-USB“ prievadą.

Naujienos matmenys yra 118 × 50,2 × 13,5 mm, svoris – 81 gramas. „Nokia 150“ pardavimai prasidės kitą ketvirtį. Kaina – 26 JAV doleriai. Telefono pagrindinės platinimo rinkos bus Europa, Azija ir Afrika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius