-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Danske Bank“ pradeda teikti mobiliųjų mokėjimų paslaugą

Pinigų pavedimą norintiems padaryti išmaniųjų telefonų savininkams nuo šiol nebereikės žinoti gavėjo sąskaitos – užteks tik jo mobiliojo telefono numerio. Skatindamas naujų standartų diegimą bankininkystėje, „Danske Bank“ pradeda teikti mobiliųjų mokėjimų paslaugą.
Mobilieji mokėjimai
Mobilieji mokėjimai / „Danske Bank“ nuotr.

„Pristatydami mobiliųjų mokėjimų paslaugą dar labiau supaprastiname kasdieninę bankininkystę“, – sako „Danske Bank“ Verslo plėtros tarnybos direktorius Darius Jasinskis. Jis pastebi, kad Lietuvoje maždaug pusė visų parduodamų telefonų yra išmanieji, tačiau vartotojai išnaudoja tik nedidelę dalį jų teikiamų galimybių.

Naudojantis šia paslauga, pavedimai atliekami SMS žinutės greičiu ir nemokamai, išmaniojo telefono aplikacijoje suvedus reikiamą sumą ir gavėjo telefono numerį. Tai ypač patogu artimiausių žmonių rate, kai tenka atsiskaityti už bendrus pirkinius, pasidalinti sąskaitą už pietus ar skubiai pervesti pinigų vaikams. Mobiliaisiais mokėjimais galima ne tik pervesti pinigus, bet ir siųsti jų užklausą, nurodant pageidaujamą sumą – lėšas pervesti turinčiam asmeniui tereikia telefone paspausti patvirtinimo mygtuką.

Mokėjimų saugumas ir patikimumas užtikrinamas pasirašant operacijas PIN kodu ir suteikiant vartotojui galimybę pačiam nusistatyti operacijų limitus.

Mobiliųjų mokėjimų paslaugą „Danske Bank“ teikia bendradarbiaudama su mobiliąja pinigine „Mokipay“. Norint pradėti naudotis šia paslauga reikia atsisiųsti „Mokypai“ programėlę (jos veikia „Android“ ir „iOS“ platformose) ir „Danske eBanke“ pasirinkti paslaugą, kuri susieja telefono aplikaciją su sąskaita banke.

Susiejus banko sąskaitą su mobiliųjų mokėjimų aplikacija telefone išspręsta pagrindinė problema, ribojusi mobiliųjų atsiskaitymų plėtrą Lietuvoje – vartotojams nuo šiol nebereikia išankstinio sąskaitos papildymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius