Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dar viena priežastis peržiūrėti „Facebook“ nustatymus

Tie, kas naudojasi „Facebook“, greičiausiai žino funkciją, leidžiančią nuo laiko juostos paslėpti nepatinkančias nuotraukas ar vaizdo įrašus arba nuo nuotraukų nuimti žymę. Pasirodo, jūsų draugai gali matyti ir paslėptas nuotraukas – tiek žiūrėdami jūsų profilį, tiek ir savo naujienų sraute, jei tik turi programėlę „Picturebook“.
Facebook
Facebook / Scanpix nuotr.

„Picturebook“ galima įsigyti „Chrome“ aplikacijų parduotuvėje, praneša independent.co.uk.

Šis „Google Chrome“ papildinio plėtinys visus paslėptus įrašus leidžia matyti nepažeisdamas privatumo nuostatų, nes tų nuotraukų, kurios pažymėtos kaip privačios, nerodo – rodomos tik paslėptos nuotraukos ar įrašai.

Taigi jeigu iš savo laiko juostos paslepiate įrašą ir jūsų nustatymai leidžia kitiems jus pažymėti nuotraukose, o nuotraukos gali būti matomos viešai, „Picturebook“ turintis draugas jūsų profilyje matys paslėptas nuotraukas.

Tai dar viena priežastis peržiūrėti savo „Facebook“ privatumo nustatymus, apie kuriuos per pastaruosius kelerius metus buvo gausiai kalbėta.

Jeigu norite būti tikri, kad niekas naujienų sraute nematys pažymėtų nuotraukų, kuriose esate jūs, geriau nuimkite žymes, o ne slėpkite nuotraukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius