Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dycode“ prekių užsakymus siūlo perkelti į „debesį“

Vilniečių informacinių technologijų bendrovė „Dycode“ siūlo naują programinę įrangą, paremtą debesų kompiuterijos principais. Naujoji bendrovės paslauga „eOrder“ leidžia įmonėms perkelti visus savo užsakymus į elektroninę erdvę, rašoma pranešime spaudai.
Kompiuterio klaviatūra
Kompiuterio klaviatūra / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Internetas

„Debesų kompiuterijos principais paremtas verslas nėra naujiena pasaulyje, tačiau Lietuvoje tokios paslaugos kol kas sunkiai skinasi kelią“, – teigė UAB „Dycode“ direktorius Šarūnas Jončas.

Pasak jo, debesų kompiuterija atveria dideles galimybes įmonėms kelti savo našumą ir produktyvumą, pateikti klientams pridėtinės vertės paslaugas bei padidinti savo konkurencinį pranašumą.

Tiek bendrovei, naudojančiai „eOrder“, tiek jos klientams nereikia turėti programinės įrangos savo kompiuteriuose. Programinė įranga yra UAB „Dycode“ serveriuose, prie jos jungiamasi internetu.

Pasak Š.Jončo, vienas didžiausių šios paslaugos naudojimosi privalumų yra kainodara. Nėra jokių įrengimo ar fiksuotų mokesčių. Paslaugos vartotojai moka tik už įvykdytus užsakymus. Klientams taip pat nereikia įsigyti brangiai kainuojančių serverių, programinės įrangos bei samdyti visa tai prižiūrinčių IT specialistų.

„Mūsų potencialūs klientai yra maisto ir ne maisto prekių didmenininkai, farmacijos bendrovės, gamybos bendrovės, statybines medžiagas parduodančias bendrovės bei kitos bendrovės, kurios turi didelius prekių katalogus ar didelius užsakymų kiekius“, – teigė Š.Jončas.

„eOrder“ programinė įranga lengvai suderinama su įvairiomis buhalterinės apskaitos ar sandėlio programomis. Įmonių darbuotojai taupo savo laiką, sumažina išlaidas užsakymų priėmimams, nes visi užsakymai automatiškai suvedami į įmonių apskaitą.

„eOrder“ paslauga naudojamės neseniai, tik keletą mėnesių. Ja esame labai patenkinti, tačiau apie teikiamą naudą ar problemas bus galima pakalbėti pasinaudojus šia paslauga ilgesnį laiką“, – sakė „DestataProfil“ direktorius  Alvydas Prokapas. Pasak jo, „eOrder“ leidžia sutaupyti apie 70 proc. darbo laiko, skirto apdoroti užsakymams.

Š.Jončas planuoja „eOrder“ paslaugą po kelių mėnesių pristatyti užsienio rinkoms. Tikimasi, kad Lietuvoje ir užsienio rinkose per ateinančius penkerius metus šioje sistemoje bus persiųsta daugiau nei 16 mln. dokumentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius