Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.pamokų ciklas „IT KITAIP“: Kaip valdomi informacinių technologijų projektai?

Prieš tai buvusiose „IT KITAIP“ e-pamokose mokiniai jau sužinojo, kaip kuriamos programos ir ką veikia IT specialistai. Naujausioje pamokoje „EIS Group Lietuva“, kurianti IT sistemas pasaulinėms draudimo bendrovėms, kviečia pažvelgti į programavimą plačiau.
IT kitaip „Swedbank“ aplikacijų kūrimas
IT kitaip „Swedbank“ aplikacijų kūrimas

Nė viena sudėtinga programa neatsiranda be kruopštaus pasiruošimo, planavimo ir komandinio darbo – tai yra projektas, kurį reikia mokėti protingai valdyti ir suvaldyti. Apie komandos svarbą, pagrindinius projektų valdymo žingsnius, planavimo pokerį ir sprinto bėgimą „EIS Group Lietuva“ pasakos vaizdingoje teorinėje e-pamokoje. Dar po savaitės bus galima praktiškai sudalyvauti svarbiausiuose projektų valdymo susirinkimuose ir iš arčiau pažvelgti į IT projektų valdymo virtuvę.

Nuo 2015 m. sausio mėnesio „Tech City Lietuva“ įmonės („Swedbank“, „Barclays Technology Centre Lithuania“, „Baltic Amadeus“, „EIS Group Lietuva“, „Tieto Lietuva“) kartu su iniciatyva „misija:karjera“ ir „Investuok Lietuvoje“ pradėjo nuotoliniu būdų transliuoti 9–12 klasių mokiniams skirtas 45 minučių trukmės e.pamokas, kurias veda IT srities profesionalai.

Pamokų ciklo pradžia – 2015 m. sausio mėn. Trukmė – 5 mėnesiai. Kiekvieną mėnesį moksleiviams pristatomos dvi e.pamokos ta pačia tema: teorijos ir praktikos. Buvusių pamokų įrašus galima rasti čia.

E.pamokų ciklas „IT KITAIP“ – viena iš Kauno technologijos universiteto, Vilniaus Gedimino technikos universiteto ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos mokinių profesinio informavimo ir orientavimo iniciatyvos „misija:karjera“ veiklų. Iniciatyva siekiama padėti mokiniams apgalvotai pasirinkti būsimą profesiją, sudarant galimybę aplankyti įvairias pramonės įmones, universitetų laboratorijas, dalyvauti teminėse pamokose.

Transliacijos nuoroda:

VIDEO: IT KITAIP - Teorija: projektų valdymas // "EIS GROUP"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius