Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiniški telefonai „Huawei P8“ ir „P8 lite“ atvyko į Lietuvą

Nuo birželio 5 d. „Huawei“ išmaniaisiais telefonais „P8“ ir „P8 lite“ pradėta prekyba Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse.
„Huawei“ flagmanas „Ascend P8“
„Huawei“ flagmanas „Ascend P8“ / „Huawei“ nuotr.

Telefonuose įdiegtas pirmasis pasaulyje keturių spalvų RGBW jutiklis, kuris, anot „Huawei“, padidina šviesos intensyvumą 32% didelio kontrasto sąlygomis ir sumažina triukšmo taškų 78% prasto apšvietimo sąlygomis. Tai leidžia tamsoje geriau fotografuoti šviečiančius objektus.

Telefonuose įdiegta dvejopos funkcijos antena, kuri priima signalus visomis kryptimis, o tai reikš mažiau praleistų skambučių, kai telefonas yra prastoje ryšio zonoje.

„Huawei P8“ storis siekia – 6,4 mm, o baterija turi 2600 mAh. Telefone įdiegtas „Kirin 930“ aštuonių branduolių 64 bitų mikroschemų rinkinys, telefonas sveria 144 gramus.

131 gramo svorio „P8 lite“ turi 1,2 GHz „Qualcomm Snapdragon“aštuonių branduolių procesorių, o ekranas padengtas trečios kartos „Gorilla Glass“ stiklu. Telefone įmontuotos 13 MP galinė ir 5 MP priekinė kameros.

Abu išmanieji yra paprastų formų ir galima rinktis iš poros spalvų – „P8“ „titano“ pilkos bei šampano, „P8 lite“ – juodos ir baltos. Telefonus galima įsigyti mobiliųjų operatorių ir kai kuriuose elektronikos parduotuvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius