-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto svetainių neturinčioms socialinėms organizacijoms – vertinga dovana

Programavimo mokykla „CodeAcademy“ ne pelno siekiančioms organizacijoms – žmogaus ar gyvūnų teisių gynėjoms, socialinių ar aplinkos problemų problemų sprendėjoms ir kitoms – dovanoja naujus tinklalapius. Juos ateinančio semestro metu sukurs mokyklos studentai-programuotojai, rašoma mokyklos pranešime spaudai.
Programavimas
Programavimas / Vida Press nuotr.

Programavimo, tinklalapių dizaino, interneto rinkodaros ir kitus kursus nuo rudens Vilniuje vykdanti „CodeAcademy“ mokykla kviečia ne pelno organizacijas teikti paraiškas nemokamiems svetainių sukūrimo ar atnaujinimo darbams.

Mokyklos vadovas Andrius Laška tvirtina, kad studentai geriausiai ir greičiausiai mokosi tada, kai dirba su realiais projektais ir klientais bei iškart mato savo darbo, progreso rezultatus. Dėl šios priežasties mokykla nutarė mokymąsi programuoti sujungti su nauda visuomenei.

„Kito semestro interneto dizaino kurso studentai mokysis kurdami realius projektus – su mūsų dėstytojų pagalba perdarinės arba kurs naujas Lietuvos ne pelno įstaigų svetaines. Mielai jas padovanosime toms organizacijoms, dėl to dabar jas kviečiame užsiregistruoti „CodeAcademy“ svetainėje – šitaip žinosime, kurios įstaigos turi didžiausią svetainių atnaujinimo poreikį“, – sako A.Laška.

Susidomėjusius galimybe nemokamai gauti naują svetainę „CodeAcademy“ kviečia užpildyti trumpą paraišką iki gruodžio 24 dienos. Semestras prasidės nuo sausio, o organizacijos svetaines turėtų gauti maždaug balandžio mėnesį.

Prie šios iniciatyvos prisideda VšĮ „Versli Lietuva“ ir jos „Startup Lithuania“ komanda. Pasak Rimantės Ribačiauskaitės, „Startup Lithuania“ platformos vadovės, su programuotojų ir kitų IT specialistų trūkumu susiduria dauguma tradicinių ar inovatyvių verslų, todėl neuversitetinio mokymo programuoti iniciatyvos turi didelę paklausą tarp įvairių specialistų bei palaikymą iš verslo.

„Vis dėlto nuostabu, kad spręsdami darbo rinkos problemas programuotojai gali kažką pasiūlyti ir visuomenei“, – sako R.Ribačiauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius