-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išradimas, kuris leis popierinius lėktuvėlius valdyti išmaniuoju telefonu

Turbūt prisimenate vaikystėje lankstytus popierinius lėktuvėlius, kurie pasiekę aukščiausią tašką ore pradėdavo leistis ir netrukus atsidurdavo ant žemės? Dabar amerikiečių išradimas „PowerUp 3.0“ leis lėktuvėlius ant žemės nuleisti tada, kai to panorėsite ir juos valdyti išmaniojo telefono pagalba.
Lėktuvėlių valdymo įrenginys Powerup 3.0
Lėktuvėlių valdymo įrenginys Powerup 3.0 / PowerUp nuotr.

Popieriniams lėktuvėliams skirto valdyti prietaiso „PoweUp 3.0” kūrėjai žada, kad paaukoję 40 dolerių lėktuvėlį galėsite gauti kitąmet. „PoweUp 3.0” kūrėjai apie projektą skelbia kickstarter.com platformoje, kur per keturias pirmąsias dienas jau surinko virš 360 tūkst. dolerių ir septynis kartus viršijo savo pirminį tikslą – 50 tūkst. dolerių.

Prie lėktuvėlio prijungiami prietaisai, kurie „Buetooth Smart“ jungties dėka leidžia jį valdyti išmaniuoju telefonu. Vienu įkrovimu lėktuvėlis nenusileidęs ant žemės gali skristi dešimt minučių.

PowerUp nuotr./Lėktuvėlio veikimo schema
PowerUp nuotr./Lėktuvėlio veikimo schema

Iš pradžių žadėta, kad skraidančius lėktuvėlius bus galima valdyti su „iPhone 4s” ir naujesniais modeliais, tačiau po sėkmingo starto minios finansavimo plaftormoje „Kickstarter“ „PowerUp“ kūrėjai išradimu žada pradžiuginti ir „Android“ 4.3 naudotojus.

Iš anksto kickstarter.com užsisakę šį lėktuvėlį jį galės gauti kitąmet gegužę, o masinę prekybą žadama pradėti kitąmet birželį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius